radosuaf Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 http://www2.ati.com/drivers/wxp-w2k-psycho...fix-018185E.exe CZEK IT!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 To nie zadne nowe Catalysty tylko stare 4.9 z poprawka Hotfix redukujaca wystepowanie VPU Recovery podczas odpalania niektorych gier. Poza ta drobnostka nic nie zostalo w nich zmienione :D. Zaraz zabieream sie za testowanie Omeg 4.9 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 hmmm co wnosza nowego moze jakies male info???????? update : Crusio --> w tym samym czasie wyslalismy pytanie nie aktualne temat wyczerpany :) pozdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 No już sie ściagają :D Ale net mi muli i bedą dopiero jutro :( Ciekawe co one sobą zaprezentują... Bo mam kilka dni zwykłe 4.9 i gierki zaczęły jakoś tak lepiej chodzic. No już sie ściagają :D Ale net mi muli i bedą dopiero jutro :( Ciekawe co one sobą zaprezentują... Bo mam kilka dni zwykłe 4.9 i gierki zaczęły jakoś tak lepiej chodzic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...