Michał1 Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 czym sie różnią te 2 modele? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Optimusa sa z raczka a adaxa z uchwytem :) Tak serio to własciwie niczym sie nie roznia. Aczkolwiek nie sa zamienne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Ja uznaje tylko jeden standard RH06 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armani01 Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Jest jedno ale... z kieszeniami ... najlepiej żeby były z chłodzeniem (wiatraczek.. radiator) Bo dzisiejsze dyski strasznie się w nich pieką... Ja mam kieszeń adaxa (bez wentyla) ale boje się do niej mojego WD zakładać..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 Tez mam kieszen bez wentyla i musialem moja barracude wyjac bo sie tak potwornie grzała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 no ale na 20 min mozna wlozyc do przenoszenia danych nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 jak najabardziej do przenoszenia danych. byle by nie trzymac w tym dysku caly czas. po co ma sie mordowacjak najabardziej do przenoszenia danych. byle by nie trzymac w tym dysku caly czas. po co ma sie mordowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...