pompon Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Moze niech kazdy zamiesci tu swoj ktory wybral, bo a noz sie ktorys powtorzy i zawsze razniej i latwiej przygotowywac cos razem :) ja wybralem: "Milosc jako temat utworow literackich. Zaprezentuj zagadnienie, odwolujac sie do wybranych dziel literackich." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Nie żebym coś pisał, ale w każdej szkode nauczyciele od języka polskiego układają własną listę tematów na ustną maturę dla uczniów klas maturalnych. BTW. Pozostał mi wybór jednego z 20 tematów, które sobie wstępnie wybrałem z listy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 przed chwila sprawdzilem i kazda szkola ma swoje wlasne tematy ;/ ale i tak sa one popieprzone... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 U mnie sa spoko ;] NIektore banalnie latwe. Moze bysmy zmienili temat topica na matura 2005 i bysmy tu dyskutowali o naszym kochanym egzaminie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 no moze byc ciekawie ja zdaje przymusowo z polskiego i angielskiego (na podst.) i sie biore za podstawowa fizyke (moze rozsz. jeszcze nie wiem) i rozszerzona matme i informatyke ;) wybieram sie na jakas polibude, wiec dlatego taki zestawik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 @Paprotek - matura to pikus, zobaczysz co bedzie na egzaminach na studia ;] Poza tym praktycznie nigdzie nie patrza na oceny z matury, z tego co wiem to na WAT'cie masz dodatkowe punkty ;] (akurat tam sie wybieram za tydzien :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karuzo Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Polecam przeczytanie tego artykulu: Amaturszczyzna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Takie sa u nas w szkole: http://2lo.esanok.pl/index.php?page=nmatur...zial=tematy2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 mam ogromna prozbe do was mozecie podac mi temat ktory wybraliscie bo robie taka fajna baze tematow :) mam takie zalozenia ze tych tematow nie jest nieskonczonosc i w koncu zaczna sie powtarzac wtedy bede mial namiar na kogos kto to pisal i bedzie latwiej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 ja jeszcze nie wybralem ale w nastepnym tygodniu musze podjac juz decyzje wiec Ci wpisze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 mnie czeka dopoioero za 2.5 roku matura a juz mysle nad wyborem przedmiotu :) napewno rozszerzona matma a dalej to sie zobaczy moze informatyka, moze fizyka, moze WOS( a po kij mi on) zobacze :) trudna sprawa z ta matura, poprzednia matura byla duzo latwiejsza zdawalo sie jeden przedmiot i cie wszystko waliło a teraz punkty i wyscig kto wiecej i jeszcze poziomy podstawowoy i rozszerzony kurde ciezka przeprawa czeka naszych maturzystow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 "a do testow posluzy nam jak zawsze rocznik '86" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Ja polak , ruski , matma rozszerzona i chyba jeszcze informatyke do tego dorzuce.... Wybieram sie na jakas Polibude.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 no to szykuj sie na fizyke bo chyba wszedzie jej wymagaja :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...