Torwald Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 a to ciekawe...u mnie wszystko dziala (dzisiaj sa jakies problemy z dodzwonieniem sie gdziekolwiek, ale to prawdopodobnie przez zapchany net u mnie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 a zna ktoś z Was jakis nr telefonu 0700 zeby mozna bylo sobie karte pop doladowac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 a zna ktoś z Was jakis nr telefonu 0700 zeby mozna bylo sobie karte pop doladowac?? :lol: :lol: :lol: (wiem że ryzykuję łorninga, ale nie mogłem się powstrzymać) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 a zna ktoś z Was jakis nr telefonu 0700 zeby mozna bylo sobie karte pop doladowac?? 0700????? 8O Jest tylko 0-300-900-900. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 ee :evil: jak się rejestruje na wipphone.com to nie idzie dalej tylko jest please wait, while we process your information juz z 20 minut :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 szlak a mi zadnego numeru nie chce wybrac...pisze ciagle jakis blad 503 :/ co jest grane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karuzo Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 ee :evil: jak się rejestruje na wipphone.com to nie idzie dalej tylko jest please wait, while we process your information juz z 20 minut :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :?: Musisz miec wlaczana jave i javascript'y - inaczej jest taka sytuacja, ktora opisales. Co do wybierania numerow, to pisalem juz jak robic to w przypadku wIPphone'a, ale chetnie przypomne - wybieramy 00aabbxxxxxxx, gdzie "aa" to kod kraju (np. 48 do Polski), "bb" to kierunkowy do danego miasta (np. 22 do Warszawy), "x" to juz numer telefonu stacjonarnego. Na komorki nie pisze jak dzwonic, bo juz naprawili ten blad i nie ma takiej mozliwosci. Da sie jednak dzwonic na 0-700 w nastepujacy sposob - 0048700xxxxxx, ale pamietajcie ze mozna dzwonic tylko na numery zaczynajace sie na 700, nie dzialaja inne np. 0-708... i temu podobne. Jezeli chodzi zas o StanaPhone'a to numer wybieramy nieco odmiennie niz w poprzednim przypadku: 011aabbxxxxxx, gdzie a,b,x to tak jak w przypadku pierwszym. Roznica taka, ze dodajemy to 11 zanim napiszemy reszte numeru. Kont mozna zalozyc dowolnie duzo. Warunek jest taki, ze kazde konto musi byc zalozone, a nastepnie trzeba sie na nie raz zalogowac z innego kompa. Czyli idziemy do kafejki lub do kumpla (jak ktos ma neo i zmienne ip to nie musi nigdzie isc) i zakladamy sobie konto, potem sciagamy program i logujemy sie na nie (nie jest to konieczne w przypadku StanaPhone'a, ale nic nie zaszkodzi tak zrobic). Wracamy do domu i logujemy sie na uprzednio zalozone konto od siebie. Milej zabawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco_pl Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 A nie prosciej skorzystac z proxy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karuzo Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 No ja taki obeznany to nie jestem, ale probowalem uzyc steganos'a i nic to nie dawalo - pisal, ze moj provider nie pozwala na zachowanie anonimowosci. Myslicie, ze da sie cos zrobic z tym ip ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 (edytowane) qrcze sciagnole ten program ale mam jakis blad przy instalacji scuiagnolem 2 raz i to samo moze mi ktos wyslac ten program na maila ? z gory thx UPDATE. juz se poradzilem.. ale podczas dzwonienia wyskakuje mi blad 503 Edytowane 22 Lutego 2013 przez ur8an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karuzo Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Juz od kilku dni sa z tym problemy: "503 Service Unavailable". Rozmawialem z nimi i twierdza ze to problemy z ich siecia w calej Europie. Ostatnio dostalem maila, ze obiecuja usunac ten problem jeszcze do konca tego tygodnia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 kurde, ale kanał, a chciałem sobie potestować :lol:, a tu ten 503 :? :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 nooo :/ ani jednej rozmowy nie zrobilem...a odrazu szlak na 503 blad :) oby sie pospieszyli! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco_pl Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 No ja taki obeznany to nie jestem, ale probowalem uzyc steganos'a i nic to nie dawalo - pisal, ze moj provider nie pozwala na zachowanie anonimowosci. Myslicie, ze da sie cos zrobic z tym ip ? http://www.samair.ru/proxy/realtime/ wybierz jakies z europejskich krajow z niskim pingiem ale HIGH ANONYMITY i w narzedzia/opcje internetowe/polaczenia/ustwienia sieci lan/uzyj serwera proxy dla sieci lan to wpisujesz proxy i port, zaawansowane - 'uzyj tego samego proxy dla...'. I powiedz czy dziala :F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karuzo Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 No ja taki obeznany to nie jestem, ale probowalem uzyc steganos'a i nic to nie dawalo - pisal, ze moj provider nie pozwala na zachowanie anonimowosci. Myslicie, ze da sie cos zrobic z tym ip ? http://www.samair.ru/proxy/realtime/ wybierz jakies z europejskich krajow z niskim pingiem ale HIGH ANONYMITY i w narzedzia/opcje internetowe/polaczenia/ustwienia sieci lan/uzyj serwera proxy dla sieci lan to wpisujesz proxy i port, zaawansowane - 'uzyj tego samego proxy dla...'. I powiedz czy dziala :F Stary jestes wielki ! Ogromne dzieki. Normalnie nic prostszego, a ja nie wiedzialem, ze jest taka akcja :oops: Jeszcze raz bardzo dziekuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 no ale nadal mamy ten dziwny blad 503 :/// Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karuzo Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Jak ktos zna angielski, to niech skorzysta z supportu online. Moze rozwiaza ten problem. Ja mam juz dosyc po ostatniej interwencji, poniewaz to straszliwie dlugo trwa. Zreszta u mnie nie ma 503, tylko na stacjonarne mam Good bye a na 0-700 wszystko jest normalnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 a ja mam nowy blad 408... :/ szlak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hulajnoga10 Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Hello, moze wiecie jak w programie WWtelco Phone dzwonic na komorki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karuzo Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Hello, moze wiecie jak w programie WWtelco Phone dzwonic na komorki? CzytajPosty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@k@ł@ Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 wiecie co ja to ściągnełem i niemoge tego zainstalować/uruchomić bo mi sie to niechce rozpakowac jakieś bedy wyskakują. A mam pytanko żeby z tego korzystać można mieć neta z kablówki?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karuzo Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Mozna miec net przez kablowke. Zreszta inaczej bym tego nie uzywal, bo balbym sie, ze to jakis przekret jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sou Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 dziala komus ten stanaphone? bo jak ja tam wpisuje nr to pisze ze bledny ;O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianadik Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Sou======>Co racja to racja z tym StanaFonem. Wpisuje 0048[kierunkowy][numer stacjonarny] i nic - "Number does not exist" Mam jeszcze jedną prośbę, tesh mam neta z kablówki i nie wiem kiedy mam zmienic sobie proxy w przeglądarce(po tym jak wykorzystam 30min czy w dowolnym momencie i zalozyc nowe konto)????????? - pytanie odnośnie WWTelcoPhone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Co do wybierania numerow, to pisalem juz jak robic to w przypadku wIPphone'a, ale chetnie przypomne - wybieramy 00aabbxxxxxxx, gdzie "aa" to kod kraju (np. 48 do Polski), "bb" to kierunkowy do danego miasta (np. 22 do Warszawy), "x" to juz numer telefonu stacjonarnego. Na komorki nie pisze jak dzwonic, bo juz naprawili ten blad i nie ma takiej mozliwosci. Da sie jednak dzwonic na 0-700 w nastepujacy sposob - 0048700xxxxxx, ale pamietajcie ze mozna dzwonic tylko na numery zaczynajace sie na 700, nie dzialaja inne np. 0-708... i temu podobne. Jezeli chodzi zas o StanaPhone'a to numer wybieramy nieco odmiennie niz w poprzednim przypadku: 011aabbxxxxxx, gdzie a,b,x to tak jak w przypadku pierwszym. Roznica taka, ze dodajemy to 11 zanim napiszemy reszte numeru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stuku Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Udało mi się 2 razy połączyć z domem - jakoś taka sobie była. A teraz nonstop 503 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barysio Opublikowano 15 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2004 Siemka jestem tu nowy. pobrałem sobie tez programik i jest spoko tylko jest jedno ale,a wiec: do domu bez problemiku moge sie dodzwonić i pogadać nawet z psem lub rybkami jak mi sie nudzi, ale za cholere nie moge sie dodzwonić do Poznania moze coś trzeba przestawić czy cos takiego. TOWARZYSZE POMOZECIE?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ygbd Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 teraz moja kolej, podczas instalacji wyskoczył błąd Unable to register the DLL/OCX: DllRegisterServer failed; code 0x8000FFFF, teoretycznie pisało, żeby instalować jeszcze raz, ale nie widziałem powodu, żeby za drugim razem miało się poprawnie zainstalować, więc olałem. Zarejestrowałem się, uruchomiłem, dzwonię do domu, zaczyna odliczać sekundy, a w domu cisza, szkoda marnować czas, rozłączam się, sprawdzam telefon, a tam cisza . Próbowałem odłączać, resetować i inne cuda i nic. Szorty zaczęły mi falować, ale po jakichs 2 godzinach, usłyszałem piknięcie głośniczka w telefonie, podnoszę słuchawkę i wszystko ok. Jak emocje trochę opadły postanowiłem spróbować jeszcze raz, ale tym razem nic się nie działo. W akcie desperacji postanowiłem poczekać dłużej, aż w telewizje będą reklamowali numery 0-700 . Dorwałem jeden, dzwonię, słychać łączenie, łączenie i NIC . Co jest grane, może to wina tego błędu, bo wydaje mi się, że wyszystko robię dobrze : 00480700788800 0048(81)xxxxxxx Logowałem się na stronce i mam zeżarte 2 minuty, czyli było łączenie. Jak ktoś ma jeszcze minutki, to spróbujcie zadzwonić na to 0700 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karuzo Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Jak napiszesz 0048 to potem nie musisz dawac 0 przed numerem 700 - innymi slowy wystarczy 0048700xxxxxx. Ja juz roznie dzwonie. Raz 0048 a raz 01148. Ogolnie wydzwonilem juz 4 konta do telegry na TVN-ie i nic nie wygralem. Strony z erotyka juz sie znudzily, innych numerow nie znam, tak wiec powoli odchodze od tego telefonu, bo juz nie ma co z nim robic. Myslalem, zeby sprzedawac na allegro numery do w/w stron po 5 zeta, ale nie chcialo mi sie tego wszystkiego robic (latac po znajomych, zakladac konta, uzerac sie z ludzmi z allegro itd.). Chcialem jeszcze zalozyc swoj numer 0700 i dzwonic na niego. Nawet wyliczylem, ze moglbym zarobic (w zaleznosci od firmy) od 2700 do 8100 w ciagu miesiaca tak bez wysilania sie, ale jedna firma odrzucila moje podanie, a telekomunikacja zyczy sobie nieco ponad 3000 za dzierzawe numeru, a nie mialem skad ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> takiej sumy. Ogolnie pieniadz robi pieniadz, jak ktos ma te 3000 to przy wspolpracy z jakims znajomym i sporym nakladzie wlasnego czasu moze zarobic lekko 15000-20000 w ciagu miesiaca...powodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 A ja słyszę jak do mnie mówią ale mnie nie słychać :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...