ygbd Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 ups..., na 0700 dzwoniłem bez zera oczywiście. Co do stacjonarnego okazało się, że źle wpisałem swój numer :oops: :oops: :oops: (proszę bez LOL'i :twisted:). Do siebie już się dodzwoniłem, to co mówię do mikrofonu, słyszę w słuchawce (jest niewielkie opóźnienie), ale tego co mówię do słuchawki nie słyszę w słuchawkach od komputera. Będę musiał coś pokombinować, a 0700 dalej nie działa. Popróbuje może wieczorem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barysio Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Karuzo a do jakiej firmy sie zgłaszałeś o numer o 700?? jestem bardzo ciekawy moze mi sie uda to bysmy weszli w spółke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karuzo Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 http://www.legion.com.pl/serwisy.asp Powodzenia ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Karuzo, miales mi zalatwic kilka kont... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pigmejpnth Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 hehe kont mozna zakladac ile wlezie;] jak ma sie zmienne IP (lub wenętrzne) ja mam juz z 20 ;D ktos chetny?? moge obsluzyc ze 2 osoby;] 2 pierwsze na gg: 1418339 lub mail; pigmej@pnth.net Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 8 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2004 aktualnie kozystam z nawijki wp.pl.jakosć połaćzenia bardzo dobra, zero opuźnien.Wybrałem tą usługę bo często dzwonie do włoch na numery stacjonarne gdzie dla tepsy płąciłem 1.45 za minute teraz płące 15 groszy za minute.Jak dlamnie wypas :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 a ja mam non stop "session expired.please try again" podczas rejestrowania :x :x :x :x :x :evil: :evil: :evil: osochozi do kurny :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Hejka - chciałem się dodzwonić na mój numer stacjonarny - za pomocą Telco kręcę 004871mojnumer - wciskam zielona sluchawke i co ? nico - mily glos informuje mnie ze nie mam kasy na koncie i moge sobie doladowac ;) tak czy siak logujac sie na moje konto pisze ze mam do wykorzystania 30 darmowych minut. Tak wiec jak mozna skorzystac z tych minut ? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ygbd Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 coś się powaliło, albo może coś poblokowali. Mam identyko, sprawdzałem na kilku kontach i lipa :? , podobno można dodzwonić się tylko do Wawy. Wychodzi na to, że dzień dziecka się skończył :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neok05 Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Mam nastepujacy problem, mam neo + i 4 kompy do tego na routerze speed touch 510, porty otowrzylem lecz przy logowaniu mi wychodzi ze connection timeout, i nie moge wykrecic numerku, ktos wie co mam zrobic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...