Skocz do zawartości
Karuzo

Web Phone

Rekomendowane odpowiedzi

ups..., na 0700 dzwoniłem bez zera oczywiście. Co do stacjonarnego okazało się, że źle wpisałem swój numer :oops: :oops: :oops: (proszę bez LOL'i :twisted:). Do siebie już się dodzwoniłem, to co mówię do mikrofonu, słyszę w słuchawce (jest niewielkie opóźnienie), ale tego co mówię do słuchawki nie słyszę w słuchawkach od komputera. Będę musiał coś pokombinować, a 0700 dalej nie działa. Popróbuje może wieczorem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aktualnie kozystam z nawijki wp.pl.jakosć połaćzenia bardzo dobra, zero opuźnien.Wybrałem tą usługę bo często dzwonie do włoch na numery stacjonarne gdzie dla tepsy płąciłem 1.45 za minute teraz płące 15 groszy za minute.Jak dlamnie wypas :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hejka - chciałem się dodzwonić na mój numer stacjonarny - za pomocą Telco

kręcę 004871mojnumer - wciskam zielona sluchawke i co ? nico - mily glos informuje mnie ze nie mam kasy na koncie i moge sobie doladowac ;)

tak czy siak logujac sie na moje konto pisze ze mam do wykorzystania 30 darmowych minut. Tak wiec jak mozna skorzystac z tych minut ? :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nastepujacy problem, mam neo + i 4 kompy do tego na routerze speed touch 510, porty otowrzylem lecz przy logowaniu mi wychodzi ze connection timeout, i nie moge wykrecic numerku, ktos wie co mam zrobic ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi