angel554 Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Witam! Mam płyte główną asusa KN8-E delux i po zainstalowaniu sterownikow nfoca i wszystkiego... nie mam USB (włściwie to od początku ich nie ma - wiec to nie wina programow). Na czystym systemie nie potrafie ich zainstalować... Sterowniki z USB niby są - a jak coś podłącze to nie działają - sprzęt jest nie wykrywalny - tak jakby nic sie nie podłączyło do kompa :( :( dlaczego :( Błagam o pomoooc :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 A wlaczyles obsluge USB w biosie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angel554 Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 właczyłem w biosie! :/ USB nie chce działać.. ale stery są widoczne... (choć nie działają) czy ktoś ma stery do nforce3 na to głupie USB?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angel554 Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 błagam o pomoc :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 Skoro wlaczone masz w biosie USB to wyglada to na walniete USB na plycie. Czy w menedzerze urzadzen masz wogle cos takiego jak Kontrolery Uniwersalnej Magistrali Szeregowej?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzli Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 A jakiego masz Windowsa nie 98 i przypadkiem sprzet nie pod USB2.0. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzli Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 A jakiego masz Windowsa nie 98 i przypadkiem sprzet nie pod USB2.0. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angel554 Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 mam! :( i potrzebuje sterowników 2.0 pod windows XP do nforca3 (chipset plyty glownej to NVIDIA) błagam o pomoc :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...