azyl Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Witam Zwracam sie do was z takim zapytaniem : czy ktos z was orientuje sie gdzie we wroclawiu sa sklepy/firmy, kotre zatrudniaja ludzie do roznoszenia ulotek ? pytam o jakies pewniejsze zrodla. Mam 16 lat wiec chyba na nic innego nie moge liczyc ( a moze sie myle - jesli tak to powiedzcie czy jest w mojej sytuacji jakis inny sposob na zarabiane pieniedzy ? sposob dowolny ) Mam nadzieje ze mi pomozecie :) pozdro 4 all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 telepizza... roznosisz ulotki albo obsługujesz zgłoszenia przez telefon... kumpel robił w wakacje ale teraz też powinno być miejsce... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaCZq Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Od 16 to o ile mi wiadomo mozesz wykonywac proste prace fizyczne. Np. rozkladania rzeczy w markecie. Ulotki, rozworzenie pizzy - ale to trza miec wlasny srodek transoprtu - motor chyba mozna miec juz od 16 :>. O 16 roku rzycia mozesz byc zatrudniany na podobnych zasadach jak dorosliz taka roznica ze nie mozesz pracowac nazbyt fizycznie a takze pracodawca musi ci zapewni odpowiednie wrunki pracy dla mlodego czlowieka. I chyba to jest max 4h. Nie wiem dokaldnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 roznoszenie ulotek jest słabo płatne ;[ .. Poszukaj w sklepach sportowych, u fotografów, w sklepach z kompami ... popytaj sie czy maja jakas robote... Ja robiłem w tym roku na budowie , ale po znajomości i ok. 8h .... roznie bywało... zalezy od pogody... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 dzieki bede szukal :) telepizza wydaje sie byc calkiem przystepna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 rumun 666 a jezlei chodzi np o sklepy sportowe albo komputerowe to z jakimi czynnosciami sie to wiaze ( co trzeba robic tam ? )? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Kiedys moj kumpel roznosil ulotki z telepizzy ale placili chyba okolo 1.2zl - 1.5zl za godzine :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 roznoszenie ulotek jest słabo płatne ;[ .. Poszukaj w sklepach sportowych, u fotografów, w sklepach z kompami ... popytaj sie czy maja jakas robote... Ja robiłem w tym roku na budowie , ale po znajomości i ok. 8h .... roznie bywało... zalezy od pogody... W wawie za roznoszenie daja od 3zł do 7zł Niedawno bylem w Łodzi , to jak przeszlem sie po mieście to w reku trzymalem juz 43 ulotki 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 qbass przejdz sie na trasie akademiki - AGH w Krakowie w lecie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...