Macho Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 mam taki problem kiedy podłancze dysk pod kontroler Raid podczas ładowania windowsa pojawia sie komunikacja na niebieskim tle ze kopmuter został wstrzymany ale kiedy podlonczone mam pod ATA-33 jest wszystko okey dlaczego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 kurcze ludzi nikt nie wie dlaczego tak jest!!!!!!!!!!!!! windows mi zainstalował kontroler RAID ale kiedy podloncze pod niego dysk to sie wiesza komp na logo win XP i nic nie moge zrobic dlaczego? POMOCY!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 kurcze ludzi nikt nie wie dlaczego tak jest!!!!!!!!!!!!! windows mi zainstalował kontroler RAID ale kiedy podloncze pod niego dysk to sie wiesza komp na logo win XP i nic nie moge zrobic dlaczego? POMOCY!!!!!!!!!!!!!!! własciwie mam także WinxP ale Profesj. tylko moja płyta nie ma raidu wiec nie jestem ci w stanie pomóc. próbowałeś zainstalować wina na ata z podłaczonym dyskiem do raida ?? chodzi o to aby startować ststm z ata i w winie sprawdzć czy widzi ci dysk podłaczony do raida Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 windowsa instaloałem z ata-33 jezeli dobrze pamietam......ale w Windowsie widzi mi kontroler a jak podłacze dysk to ładuje ładuje jest juz logo xp ale komp sie wiesza.......? :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-lexa Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Posiadam BIV i Raid-Promise.Mam ten sam problem.Razwiazania jak do tad nikt nie znalazl.Wyglada na to ,ze jast to problem wspolpracy BIV z kontrolerami Raid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 mam ten sam problem ale znalazłem rozwiazanie ale pracochłonnne podłanczasz dysk pod raid i instalujesz 98 on powinnien pójśc bez problemu nastepnie wkładasz płytke od Xp zaczynasz instalować powinno pomóc ale to musi byc raz zarazem nie wolno z formatować dysku z pod dosa w 98 a nastepnie instalowac Xp lepiej z formatowac podczas instalki u mnie to działa powodzenia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...