sucker Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Jak dopisalem w poscie ta karta to chyba 128bit tak wiec mozesz ja sobie odpuscic... Masz racje. Opis wskazuje ze 256bit "Radeon 9800SE Sapphire 128 MB DVI / tv-out bulk (256-bit)" ale nie pisze czy to pamieci czy procesor. Do tego karty z 256bit'owa szyna maja pamieci ulozone w litere "L" ta ma ulozone w litere "I" wiec albo komputronik walnal gafe i pomylil sie ze zdjeciem albo gra nieczysto i 256bit przy opisie odnosi sie do procka. Ale cena 700zl wskazuje ze nie moze byc to karta z 128bit'owa szyna ale nigdy nie wiadomo. Zawsze lepiej sprawdzic przed kupnem(mai/przejsc sie do sklepu). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 StempeLek :arrow: zajżyj tu http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=91509. Za 720 zł masz R9800SE @PRO z gwarancją. Jeśli chcesz mieć karte z najlepszym wszpułczynnikiem cena/wydajnosc to własnie ta karta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StempeLek Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Uzywanej nie kupie, bo taka mozna znalezc jedynie na Allegro - a tam skonczylem swoja kariere. Pozostaje wiec kupic nowke sztuke. 9600 XT sa chyba lepsze od Pro? Przynajmniej ceny sa wyzsze - nie wiem, jak z wydajnoscia. W ogole to chce kupic grafe, na ktorej pogram w nowe gry dzis i przez najblizszych kilka miesiecy. Z wypowiedzi forumowiczow wywnioskowalem, ze trzeba darowac sobie GF. Zostaje tez kwestia wyboru producenta. W Komputroniku radki 9600XT i Pro sa od: HiS, Sapphire, Gigabyte i Asus. Najslabsze wersje Pro sa tez od GigaCube. No nie mam pojecia, co wybrac. Cala kase bede mial za 2 tygodnie moze - jesli znowu wymysla jakies nowe grafy, to sie zastrzele! ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir_black Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Jak narazie to proponuję wszystkim zainteresowanym kupnem grafiki wstrzymać się miesiąc lub nawet dwa, aż wejdą do sprzedaży 6600 i x700 dla AGP. Wtedy ceny wszystkich gf'ów fx i radeonów 9x00 spadną i to chyba całkiem znacznie. Nowe gf 6600 i x700 dla AGP mają kosztować około 1000zł. Jeśli tak się stanie to albo będziemy mogli kupić za tą samą cenę lepszą kartę lub zapłacimy mniej. Ja też chcę kupić grafikę, ale poczekam spokojnie na rozwój wydarzeń. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...