paprotek Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 hej wszystkim mam taka prosbe do wszystkich: czy wiecie gdzie mozna dostac takie perfumy: "SOIR DE PARIS" // dla kobiet byly kiedys w PL, ale ostatnio cos ich w moim miescie nie ma, a bardzo ich potrzebuje. przeszukalem juz cale google i polskie serwisy, i nie moge tego dostac. potrzebuje je koniecznie. nie zadne inne, TYLKO TE. jesli mozecie mi w jakis sposob pomoc to bardzo bym prosil. dzieki wielkie z gory... ps: linki i adresy sklepow w calej PL mile widziane :) wygladaja tak, albo podobnie: EDIT: potrzebuje takie cos, tylko w PL http://www.perfumebay.com/women-s-s-soir-d...-for-women.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Popytaj sprzedawcow perfum na Allegro - takich co maja kilkaset pozytywow. Oni czesto sprowadzaja na zamowienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Cytat Popytaj sprzedawcow perfum na Allegro - takich co maja kilkaset pozytywow. Oni czesto sprowadzaja na zamowienie.oo.. nie pomyslalem o tym :/ dzieki sprobuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Co do naszego miasta, to fakt - dziura straszna :D Chociaz ja bym ci radzil isc np. do Kupca, tam od strony poczty jest na parterze taki niezly sklep z "pachnidlami", moze cos ew. ci na zamowienie sprowadza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 niestety ;/ w oce nigdzie nie ma i nie da rady sprowadzic :( wogole w PL ich nie ma, a na allegro u sprzedawcow trudno je dostac... chyba ze ktos z forum wie jak je zdobyc to bym byl bardzo wdzieczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Ja bym szukal znajomych w USA ;] Przesylka wynioslaby cie kilka $... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 zebys powiedział 2 tyg. wczesniej to bym ci zalatwil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 ehh.. takie gdybanie ;) no a znajomych w usa nie mam :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 Myslalem, ze to beda jakies strasznie drogie perfumy skoro tak ciezko dostepne w PL. Jednak 35 baksow to nawet Kristofer Columbus osiaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 no wlasnie to jest zastanawiajace dlaczego ich nie ma skoro nie sa takie drogie? a potobna 'taki hit' ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaCZq Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 35 baksow za perfumy ot normalna cena w USA... Kupowalem mamie i wiem :) Moze poszukaj w niemczech, jak mieszkasz blisko granicyot mozna sie przejeachc jak bardzo zalezy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 no raczej blisko granicy to nie mieszkam... aha i perfumy te mozna kupic tylko w USA :/ a moze ktos jest wlasnie w usa i mi przywiezie :) bylbym wdzieczny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 znajde to kupie ... jednak czasu niewiele bo pojutrze wyjezdzam ;] moze na bezclowce cos dopadne. ile ml chcesz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 no dzieki wielki krzysiek ;) niestety ja znajomych nie posiadam w usa i w tobie nadzieja. a kup takie zeby kosztowaly ~36$, one chyba maja 50ml. JESZCZE RAZ WIELKIE DZIEKI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 nie kupuj perfum na allegro bo tam sa tylko podrobki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 no chyba nie zawsze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 w 2 sklepach nie slyszano o tym produkcie :| moze na bezclowej go trafie ... tyle ze placic za euro zielonymi ... nie wiem czy sie to oplaci ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 jesli wyrobisz sie do (przeliczajac na polskie) 160 no moze 170zl to bierz . slaba ta ameryka ze tam o tym nie slyszeli ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...