Lookczyk Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Witam wszystkich :D :D Mam takie pytanka do użytkowników w/w płyty: 1.który z dostepnych biosów jest najlepszy pod względem wydajności ??? 2.czy jest jakiś bios w którym można zmieniać mnożniki???? proszę o linki do stron dodam że obecnie mam bios 1.91a z OCWorkbench czyli najnowszy dostępny i jakoś nie widze różnicy między nim a wersją 1.44a którą miałem wcześniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lookczyk Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 hmmm czyżby nikt nie miał tej płyty - nie wierze :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUKI359 Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 MOZE NIKT NIE ODPOWIADA BO ASROCK NIE JEST NAJWYDAJNIESZA PLYTA GLOWNA.SADZE ZE LUDZIOM KTORZY KUPUJA TAKIE PLYTY NIE CHODZI O PODKRECANIENIE PROCKOW I JAK NAJWYDAJNIESZE BIOSY ALE O TO ZEBY MIEC KOMPA ZA NAJNISZA CENE. POZDRAWIAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...