Mastach 88 Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 mam problem chciałbym sie dowiedzieć jaką mam płyte główną, nie mam od niej żadnej instrukcji , w biosie nie ma nigdzie jej nazwy sprawdzałem tez na samej płycie ,jej coolerze nigdzie nie pisze .da sie to jakos sprawdzić???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Poszukaj programiku o nazwie Everest powinien podać Ci nazwę i model płyty, jeśli nie to poda Ci on ID Biosu który powinieneś wrzucić w Google i w ten sposób zidentyfikować płytę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 proponuje AIDA 32 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 proponuje AIDA 32Everest to następca Aidy32. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Sisoft Sandra 2004 albo Aida32 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 albo po prostu otwórz bude i zobacz co jest napisane na mobo, bo z pewnością coś jest napisane, orientuj głównie między slotami PCI i AGP oraz na lewy dolny róg PCB (clayton), naklejki na portach LPY i COM, oczywiście oznaczenia mogą równie dobrze znajdowac sie po "lewej" stronie PCB - trzeba bedzie mogo wykręcić. Wszystkie większe i pogróbione cyferki wrzucaj w www.google.pl az do uzyskania rzadanego efektu. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...