daFojtek Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 co sadzicie o grafikach firmy Pine a dokladniej tera to jest XFX jakie jest wasze zdanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 sadze, ze to takie samo gowno jak: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=8401 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Nawet nie dają wentylatorków na radiatory (przynajmniej na GF2MX) :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Mało sprawdzony, bo nikt nie chce ryzykować, zresztą, mało to dobrych firm mamy na rynku? Na co komu ryzyko.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 wczoraj taka kupilem i okazalo sie ze jest jebnieta ale dzis bede mial noofke a co do wentylatora to ma bardzo ladny i pamieci ma hynix 4ns Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 wczoraj taka kupilem i okazalo sie ze jest jebnieta ale dzis bede mial noofke a co do wentylatora to ma bardzo ladny i pamieci ma hynix 4nsJa miałem dwa GF2MX Pine i żaden nie miał Wentylatora :( Musiałem mieć jakieś wersje super-super-OEM :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 o w morde wlasnie widzialem PINE XFX GeForce 4 MX 420 UWAGA na DDR a myslalem ze cos takiego nie istnieje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURTUS Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 co ja moge powiedziec,ja sam kupilem gownianego geeforca firmy PALIT tzn myslalem ze gowniany ale powiem ze ma ogromne mozliwosci podkrecania ,za cena za ktora go kupilem karta jest naprawde warta uwagi , jest dosyc wydajny co widac po wynikach w 3dmarku2001 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 o w morde wlasnie widzialem PINE XFX GeForce 4 MX 420 UWAGA na DDR a myslalem ze cos takiego nie istnieje na allegro jest od chu** takich kart ;) a co do pine...........to kolejny mint :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 o w morde wlasnie widzialem PINE XFX GeForce 4 MX 420 UWAGA na DDR a myslalem ze cos takiego nie istnieje Tylko, że to na pewno DDR 64-bit więc wydajność jak SDR :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 o w morde wlasnie widzialem PINE XFX GeForce 4 MX 420 UWAGA na DDR a myslalem ze cos takiego nie istnieje Tylko, że to na pewno DDR 64-bit więc wydajność jak SDR :evil:domyslam sie ale troche mnie to zdziwilo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havranek Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Miałem GF4MX440 i Ti500 tej firmy i ogólne wrażenia b. dobre. Tzn. MX miał pasywne chłodzenie, ale kręcił się całkiem nieźle (300/490), a do Ti500 nie miałem absolutnie żadnych zastrzeżeń. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Miałem GF4MX440 i Ti500 tej firmy i ogólne wrażenia b. dobre. Tzn. MX miał pasywne chłodzenie, ale kręcił się całkiem nieźle (300/490), a do Ti500 nie miałem absolutnie żadnych zastrzeżeń.ja mam z wentylatorkiem nawet calkiem dobry jest co do krecenia tojeszcze ni testowalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 o w morde wlasnie widzialem PINE XFX GeForce 4 MX 420 UWAGA na DDR a myslalem ze cos takiego nie istnieje Tylko, że to na pewno DDR 64-bit więc wydajność jak SDR :evil:hmmm ano gdyby tak bylo to nie byl by,m taki zdziwiony bo ten ddr jest 128 bitowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegita'2001 Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 A ja polecam XFX (PINE) :) Tanie, ale za to bardzo dobre karcioszki. Kilka miesięcy temu testowałem GF4 MX440 kilka sztuk i nawet MSI nie było w stanie jej podskoczyć, z tego względu że na XFX zastosowano najszybsze pamięci (nie pamiętam już dokładnie jakie), ale podkręca się najlepiej ze WSZYSTKICH GF4 MX440. Ostatnio widziałem tyż GF3 Ti200 XFX i niczym mi nie podpadła :) Kiedyś faktl, robili coś a'la Mint, ale to było kiedyś :) (przynajmniej na podstawie tych dwóch kart). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 A ja polecam XFX (PINE) :) Tanie, ale za to bardzo dobre karcioszki. Kilka miesięcy temu testowałem GF4 MX440 kilka sztuk i nawet MSI nie było w stanie jej podskoczyć, z tego względu że na XFX zastosowano najszybsze pamięci (nie pamiętam już dokładnie jakie), ale podkręca się najlepiej ze WSZYSTKICH GF4 MX440. Ostatnio widziałem tyż GF3 Ti200 XFX i niczym mi nie podpadła :) Kiedyś faktl, robili coś a'la Mint, ale to było kiedyś :) (przynajmniej na podstawie tych dwóch kart).hehe wlasnie takiego kupilem a pamieci sa bardzo dobre bo Hynix 4ns a pozatym karta pracuje bez zadnych zastrzezen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...