Skocz do zawartości
daFojtek

co sodzicie o PINE

Rekomendowane odpowiedzi

wczoraj taka kupilem i okazalo sie ze jest jebnieta ale dzis bede mial noofke a co do wentylatora to ma bardzo ladny i pamieci ma hynix 4ns

Ja miałem dwa GF2MX Pine i żaden nie miał Wentylatora :( Musiałem mieć jakieś wersje super-super-OEM :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co ja moge powiedziec,ja sam kupilem gownianego geeforca firmy PALIT tzn myslalem ze gowniany ale powiem ze ma ogromne mozliwosci podkrecania ,za cena za ktora go kupilem karta jest naprawde warta uwagi , jest dosyc wydajny co widac po wynikach w 3dmarku2001

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem GF4MX440 i Ti500 tej firmy i ogólne wrażenia b. dobre. Tzn. MX miał pasywne chłodzenie, ale kręcił się całkiem nieźle (300/490), a do Ti500 nie miałem absolutnie żadnych zastrzeżeń.

ja mam z wentylatorkiem nawet calkiem dobry jest co do krecenia tojeszcze ni testowalem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja polecam XFX (PINE) :) Tanie, ale za to bardzo dobre karcioszki. Kilka miesięcy temu testowałem GF4 MX440 kilka sztuk i nawet MSI nie było w stanie jej podskoczyć, z tego względu że na XFX zastosowano najszybsze pamięci (nie pamiętam już dokładnie jakie), ale podkręca się najlepiej ze WSZYSTKICH GF4 MX440. Ostatnio widziałem tyż GF3 Ti200 XFX i niczym mi nie podpadła :) Kiedyś faktl, robili coś a'la Mint, ale to było kiedyś :) (przynajmniej na podstawie tych dwóch kart).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja polecam XFX (PINE) :) Tanie, ale za to bardzo dobre karcioszki. Kilka miesięcy temu testowałem GF4 MX440 kilka sztuk i nawet MSI nie było w stanie jej podskoczyć, z tego względu że na XFX zastosowano najszybsze pamięci (nie pamiętam już dokładnie jakie), ale podkręca się najlepiej ze WSZYSTKICH GF4 MX440. Ostatnio widziałem tyż GF3 Ti200 XFX i niczym mi nie podpadła :) Kiedyś faktl, robili coś a'la Mint, ale to było kiedyś :) (przynajmniej na podstawie tych dwóch kart).

hehe wlasnie takiego kupilem a pamieci sa bardzo dobre bo Hynix 4ns a pozatym karta pracuje bez zadnych zastrzezen

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...