v0yt33 Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 czesc...mam okolo 120-130 zl na zasilke do tego sprzetu.. Epox 8rda+ Barton 2500+ Mobile Leadtek WF A400THD GF6800 DVI DIMM DDR 512MB PC400 Goodram Western Digital 160GB WD1600JB Lite-on DVD 16x / 48x BOX Pentagram Freezone QC-80Cu no i jaki trza zapodac zasilacz zeby to uciagnal a potem zeby lekko podkrecic (w przyszlosci, nie od razu ) :) sprawa pilna wiec bardzo prosze o pomoc.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Polecam ModeComa 350GTF (lub 300GTF). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Polecam ModeComa 350GTF (lub 300GTF).dokładnie to samo za te kase imo nic lepsiejszego :lol: nie ma :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v0yt33 Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 dzieki wielkie.....pomysle nad tymi zasilkami...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 Polecam: Tagan 380W Topower 400W NeoTEC v4200 lub V4202 to tak z rezerwą na przyszłość, a obecnie: Chieftec 350BB Mode com 350GTF vel FSP 300-60BT(12v), ale będzie głośny I żadnego Linkworlda broń Boże!!!!!!!! Że kolega trafił na cudo spośród mililionów badziewnych egzemplarzy, to nie znaczy , że trzeba to komuś polecać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kili^^ Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 I żadnego Linkworlda broń Boże!!!!!!!!jasne - nie kupuj takiego badziewia... chybaże szukasz pretekstu do wymiany kompa na nowy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 Tak, a świstak siedzi i zawija. Chieftec 350BB jest robiony przez DELTA ELECTRONICS, a ta firma z tego co wiem z linkworldem ma mało wspólnego. Poza tym za mniej niż 200 zł spokojnie dostaniesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kili^^ Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 W końcu premysł elektroniczny potrzebuje frajerów Kili skoro z Ciebie taki specjalistaa potem lepsze firmy bardziej kontrolują to co wyprodukowały i sprawdzają jak to pracuje i czy parametry urządzenia mieszczą się w normie Ja też nie polecam swojego Linkworlda (broń Boże!)chyba się troszkę rozpędziłeś, co? nie uważam się, za specjaliste... nie oceniam ciebie, nie oceniaj mnie... jasne?! W drugim moim kompie jakiś Megabajt już 5 lat pracuje bezproblemowojasne, ja również znam mase osób mających "megabajty" i inne "codegeny", którzy bezproblemowo pracują na nich już pare lat... ale znam też pare osób, którym po awarii zasilacza za 60pln pozostała jedynie blacha i monitor... marketing swoją drogą, ale szczególnie w przypadku zasiłki jeszcze jakaś gwarancja niezawodności... nie wierzę, bym znalazł ją w sprzęcie za 60 zeta - bez względu jaka naklejka na nim by nie widniała... pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kili^^ Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 ciesze się, że zakopaliśmy topór wojenny :)... Swoją drogą nie tylko te tanie się psująnic w tym dziwnego - w końcu to tylko elektronika... bardziej lub mniej zawodna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...