marcingo Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Mam pytanie dotyczące ATI Tray Tools lub ATI Tool interesuje mnie czy mozna zaufac temu testowi na max pamięć i max rdzeń? Mam zaskakujące troche wyniki jak dla mnie i chciałbym poznać opinie. Czy te maksima są bezpieczne czy zaniżać troche i jesli tak to o ile? Dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireblade Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 testuj testu i jeszcze raz testuj:) jak zobaczysz arty albo zwiech to MHz w dol i tyle:) a tak na powaznie to ja bym nie wiezyl, chociaz u mnie z drugiej strony wykryl mi max MHz tyle samo co ja sobie sam wybadalem, wiec muszisz poprobowac, aczkolwiek ostroznie:) pozdroweczka:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietmaN Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 ATI Tray Tools - zdecydowanie zawyżone wyniki - sieje potem artami nawet w 3DMarku 2001SE. ATI Tool - u mnie pozytywnie - w większość gier można nawet pograć na wyższych taktowaniach niż ustalone przez ten program, o przeróżnych markach-smarkach nie wspominając. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caminero Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 U mnie ATITool sprawdzil sie dosyc dobrze, gdyz max wartosci OC podane przez ten programik, obnizone minimalnie o kilka MHz stosuje caly czas (280/460) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...