tasiek Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 witam! dziwny ale powtarzajacy sie problem na ktory sie natykam nie 1 raz. klikniecie RMB na moj komputer albo na otoczenie sieciowe i wybranie wlasciwosci nic nie powoduje. dosc uciazliwe dla mnie i pojawia sie poprostu pewnego dnia i klapa jakies pomysly ?? dzieki i pozdrwaiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 hmm ograniczenie dostepu ze strony admina? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 ale jestem zalogowany jako admin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 Tez to mialem Nie odkrylem czego to przyczyna, ale podejrzewam trojana, który wyłączył mi jakąś usługę, chyba WMI, albo ograniczył możliwości mojego konta. ALbo MS mi namieszał przy okazji update. Chyba ze sam se wyłączyłem jakąś odpowiedzialną za to usługę... Upierdliwy problem, bo mialem dzielenie łącza, a jak WMI nie działa(czy co tam, ale to z właściwościami urządzen) i wtedy sie dzielenie wywałało Pomagał niestety format I niestety musiałem to robic 2 razy, bo po tyg miałem ten sam problem. Teraz uważam, a instalka już chula z 5 miechów. Norton Ghost Rulez! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 Jedyna sensowna odpowiedzia w tej chwili jest WIRUS. Przeskanuj kompa na przykald tym: http://skaner.mks.com.pl/skaner.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 faktycznei to jest wirus mks online tego nie wykryl ale domyslilem sie po procesach oto on http://securityresponse.symantec.com/avcen...oride.worm.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...