Skocz do zawartości
Gość Confi_old

Warhammer 40.000: Dawn of War

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !

Ostatnio pykam w demo poniewaz czekam na full version lecz znalazlem wersje BETA ktora wymaga seriala czy jest ktos kto moze mi pomoc? w co bardzo watpie;)

Gra jest poprostu wypasiona na maxa, lepszej gry narazie nie ma moim zdaniem jest chodzi o Strategie !

Bardzo prosze!! bede wdzieczny.. tak mi na tym zalezy :( a giera poprostu The Best !!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jestem posiadaczem tego seriala jak i zarazem bety, ale niestety serial rejestrowany jest na konto w game spy arcade więc raczej z samego seriala pożytku nie będzie.

BTW beta jest o wiele lepsza od demka;]

można sobie spokojnie grać wszystkimi rasami , i po necie popykać :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej ! Witam wszystkich ponownie, posiadam juz Full Version tej gry. Walhammer jest na 3cd swietna gra. Od 2 dni juz nawalam w to czy wie ktos o jakis patchach?;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mnie w tej grze irytuje jedno- gdzie sie stawia to od enegi chyba, do daje (nie iwem jak to nazwać) "zielonego" bo później właśnie z tym są problemy... wie ktoś na co? gdzie? się to buduje/kładzie?

dzięki za odpowiedź, wiem że to lamerskie pytnie, ale nie chce mi sie tutoriala przechodzić ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mnie w tej grze irytuje jedno- gdzie sie stawia to od enegi chyba, do daje (nie iwem jak to nazwać) "zielonego" bo później właśnie z tym są problemy... wie ktoś na co? gdzie? się to buduje/kładzie?

dzięki za odpowiedź, wiem że to lamerskie pytnie, ale nie chce mi sie tutoriala przechodzić ;]

hej osek :-D

Masz dwa generatory energii...

Jeden mniejszy mozesz postawic gdziekolwiek w poblizu Twojej "twierdzy". Natomiast ten drugi wiekszy musisz postawic na specjalnym "slocie" :P

Wyglada podobnie do strategic/critical point tylko, ze jest... hmmm... jesli dobrze pamietam kwadratowy a nie okragly ;)

a tak w ogole to gra wymiata!!!! :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siema Marcel ;]

tak, dzięki.. już jakimś cudem to znalazłem.. fioletowy kwadracik ;]

eh- czyżbyś też w to grał? to może kiedyś tak na direct'ie w kilka osób....

W sumie to czemu nie :D AI zawsze mnie dobijalo "poziomem" ;)

Jak nie CoD to Warhammer bedzie ;)

Jesli ktos jeszcze gra w ta gre, to prosze sie dolaczyc do tematu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pograłem w to trochę i niestety ta gra ma kilka poważnych wad, które moga zostac łatwo rozwiązane:

- mapki - są do kitu - jak się gra >2 osoby, to poza FFA te mapki z wyjątkiem paru się do niczego nie nadają

- inteligencja przeciwnika polega na jak największym rushu - żadna technicha itp - komp pod koniec gry potrafi masówkę z podstawowych jednostek zrobić...

- niektóre jednostki po prostu czasem nie reagują na rozkazy, tylko stoją jak głupie

A poza tym to całkiem fajny RTS...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a powiedzcie mi na jakim sprzecie to w miare chodzi?

czy jest sens podchodzic do gry z 256 ramu, d1400 i r9200 ?

800 na (chyba) 640 i powinno na stówe płynnie chodzić!!

na 1024 też....

aż dziw,a le u mnie na a1700 i gf4 wszystko na maksa.. oprócz wygładzania ;] mogę dać i tez hcodzi ładnie ;)

więc ściągaj i dawaj znać kiedy będziesz miał ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a powiedzcie mi na jakim sprzecie to w miare chodzi?

czy jest sens podchodzic do gry z 256 ramu, d1400 i r9200 ?

800 na (chyba) 640 i powinno na stówe płynnie chodzić!!

na 1024 też....

aż dziw,a le u mnie na a1700 i gf4 wszystko na maksa.. oprócz wygładzania ;] mogę dać i tez hcodzi ładnie ;)

więc ściągaj i dawaj znać kiedy będziesz miał ;]

okej, dzieki za odpowiedz :)

zaraz poszukam jakiegos sklepu dokonam procedury zakupu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dzisiaj chcialbym z kims zagrac? A przynajmniej sprawdzic czym to sie je w multiplayerze ;)

w domu bede niestety dopiero po 23:00... tak tez jesli ktos pozno chodzi spac to prosze dac znac (najlepiej w tym temacie).

no to jak osek? jak za starych dobrych czasow ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dzisiaj chcialbym z kims zagrac? A przynajmniej sprawdzic czym to sie je w multiplayerze ;)

w domu bede niestety dopiero po 23:00... tak tez jesli ktos pozno chodzi spac to prosze dac znac (najlepiej w tym temacie).

jeżeli przychodzisz do domu o 23 mojego czasu ;] to spoko- da sie, tyle że dzis niestety nie...

mam na zjechany polak do nauczenia się wiersza ;/ eheh i lekture muszę skończyć....

poza tym- wyspac sie ;)

ale jutro- mi powinno pasować, a Tobie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeżeli przychodzisz do domu o 23 mojego czasu ;] to spoko- da sie, tyle że dzis niestety nie...

mam na zjechany polak do nauczenia się wiersza ;/ eheh i lekture muszę skończyć....

poza tym- wyspac sie ;)

ale jutro- mi powinno pasować, a Tobie?

Jutro? tzn. piatek? Bo juz sie w dniach gubie :P

Ja dzisiaj (czwartek) jestem od 17:00 dostepny... wiec jak cos - to daj znac.

Tak w ogole to na jakiej wersji grasz? Bo ja 1.0...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko że tyś napisał o demie( trzeba było to w temacie zaznaczyć) a ja swój założyłem kiedy gra była dostępna

dobra, więc

powiedz mi gdzie tu coś pisze o demie? bo ja nie wiem, może sie myle, ale nie widze...

a to że temat sie zaczął od słów- coś tam było o demie, to? heh

dla wyjaśnienia- w dema nie lubiłem nie lubie i nie polubie grać! więc nie gram!!

wysłałem Ci priva!

PIS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jutro? tzn. piatek? Bo juz sie w dniach gubie :P

Ja dzisiaj (czwartek) jestem od 17:00 dostepny... wiec jak cos - to daj znac.

Tak w ogole to na jakiej wersji grasz? Bo ja 1.0...

troche odbiegłem od tematu.... więc

a ja ciągle nie wiem czy mówisz o moich czy swoich dniach ;]

ogólnie- to ja dziś już jestem (piątek)... i wtedy może pod wieczór? o dla przykłądu- mojej;) 19?

aha, bym zapomniał- oczywiście jak za dawnych czasów..... Ty założysz, ok? bo ja jestem na natem- i jednak mam z tym problemy, chyba że komuś to sie udało? może wiecie jakie porty trzeba odblokować? i czy to w ogóle coś da?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja wlasnie przeszedlem singla, cale potora dnia mi to zajeło.. ;/

gierka wypass..

tylko czemu te singiel taki krótki.. ja bym chciał jeszcze..a tu misji 1/4 tegoc o w warcrafcie choćby..

czemu tylko marines są w singlu.. buuu.. :(

(choć marines roxx :D Clanse! Purge! Kill! :twisted: )

gdyby nie to że to orginał to bym pomyslał że mam demko.. eh.. a multi bez stałęgo to niebałdzo.. a szkoda.. ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dobra ja tez sie zajaralem strasznie . Czasami meczy mnie ta jatka na polu bitwy robi sie malo przejzyscie ale da sie zniesc . Juz myslalem ze bede do konca swiata gral w BROODA he he . Giera wypas mam tylko demo ale sobie codziennie skrimisza pyykam kto ile kompow kladzie ? ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, ja mam.

Jestem już na 11 misji. Zajęło mi to koło tygodnia. Tak to jest jak gra się w wersji polskiej w trybie Zabójczy czyli najwyższym poziomei trudności. Teraz mam problem. Jako że pierwszy raz gre przechodze (hardcorowiec ze mnie... od razu najwyższy poziom) to mam problem z Księciem Demonów. Skurczybyk się regeneruje. I za każdym razem jak go atakuje ma 100% życia. Jak go rozwalić??

Aha. Rozwalił mi już trzy armie najsilniejszych jednostek i z najlepszymi ulepszeniami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi