Buc Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 to powinno chodzic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirTIM Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Oki, już wysłałemthx ladnie dziala;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 który budynek w rasie Chaos zwiększa ilość możłiwych do wybudowania jednostek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Żaden. Tak jak w Space Marines limit powiększasz w Kwaterze głównej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Którą rase uważacie za najlepszą i dlaczego ? Oraz w jakiej rasie jest najlepszy wojownik ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Chaossss issss ssssstrong. Weee muuuussst killlll. Oczywiście Chaos. Ten jego Krwiopijec. Oczywiście dobry jest też Rożgniatacz orków. Jednak szkoda że Krwiopijec nie walcząc traci życie. Ale jednak nie moge oprzeć się Terminatorom z Marines. Każda rasa oprócz Marines ma swojego herosa. Moją ulubioną jest Chaos. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witchman Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 na stronie polskiego dystrybutora mozna znalezc linka do tool kitu do DoW, ale niestety zeby to cudo sciagnac trzeba zaplacic 7,20 zl : Znalazl ktos w necie server z ktorego mozna sciagnac toolkita za free ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 witam mam PL wersje ale nie mam PL znaków wie ktoś czemu ? I co zrobić aby były :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.j.k. Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 a ja mam taką prosbę: czy moglby mi ktos przeslac ten pliczek spolszczajacy bo dostalem giere od brahola z Łueza, a jednak po ojczystemu preferuję. z góry dzięki a-dresik: psyhola@tlen.pl //*** giera wymiata to fakt - sprawdzone na multiplay'u ***// Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Proszę o przsłanie pliczku spolszczającego "W40k.ucs". Z góry wielkie DZIĘKI. Pozdro... 8) e-mail: woleek@poczta.onet.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 niech ktos wzuci ten plik na serwer albo dajcie go mi ja go udostepnie:)) i mam jeszcze pytanie czy gra ktos z was w warhammera przez net ale na modemie Thomson ST510 (ten od neostrady switch i router) bo ja sie na nim za chiny nie moge do nikogo polaczyc direct connect:(( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
player 1 Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 czy ja rowniez moge poprosic o pliki spolszczajace? plizzz wyslijcie na adres ja.gandalf@gazeta.pl czy wyszly juz jakies godne polecenia mody do w40k? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demonik Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Hejka mam juz sporo ta gre jest super ale....ostatnio mialem format niestety w40k polecial :( byl instalowany tylko 1 na mojm kompie tera proboje zainstalowac i blad 3 cd pod sam koniec instalacji blad jakiegos pliku poptostu niemoze odczyac CD ale ona jest jak lezka czysta bez skazy i rysy mam LITE- ON DVDRW SOHW-1633s niewiem ale nie wydaje mi sie ze to wina nagrywarki :( mial ktos podobny problem ? moze wie ktos co mam zrobic:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
revers Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Jak dlamnie to ta gra jest mierna..... w tej grze nie ma micro !! micro = 0 !! jedynie troche macro ale i tak na minimalnum poziomie, ten kto gra na przyzwoitym poziomie w W3 / SC wie co to mirco i macro, wiec napewno mnie poprze. Jezeli chodzi o rasy to 3 są zupelie identyczne, różnią się tylko wyglądem, przynajmniej takie sprawiaja na mnie wrazenie. Jak dla mnie to gra nie odniesie jakiegoś tam sukcesu... pozatym gra bez dobrego multi [ albo cos na wzór Battlenetu z w3/sc ] nie ma szans na dluższą mete. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirTIM Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 jako, ze jest duze zainteresowanie tym pliczkiem i dostaje duzo maili z prosbami o wyslanie, wiec udostepniam go. Trzeba tylko zmienic wszystkie polskie znaki, bo inaczej w grze beda wyswietlane kwadraty http://sirtim.civ.pl/pliki/W40k.ucs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Yabol Opublikowano 23 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2005 Tak, ja mam. Jestem już na 11 misji. Zajęło mi to koło tygodnia. Tak to jest jak gra się w wersji polskiej w trybie Zabójczy czyli najwyższym poziomei trudności. Teraz mam problem. Jako że pierwszy raz gre przechodze (hardcorowiec ze mnie... od razu najwyższy poziom) to mam problem z Księciem Demonów. Skurczybyk się regeneruje. I za każdym razem jak go atakuje ma 100% życia. Jak go rozwalić?? Aha. Rozwalił mi już trzy armie najsilniejszych jednostek i z najlepszymi ulepszeniami. 1120602[/snapback] Też miałem z tym problem ale w sumie to proste: musisz wybrać sobie punkt strategiczny, najlepiej żeby byłu dwa obok siebie, obudowujesz go wieżyczkami, najlepiej nie ulepszaj ich, potem weż armię lub cokolwiek wytrzymałego i zwab go tam (tego obudowanego Punktu Str. ). Mnie wystarczyło ok.5 sek. aby go zmiażdżyć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Może wie ktoś jak odblokowac limit jednostek? Bardzo irytujące podczas rozgrywki. Jak sie ma dużo zasobów to można by je spożydkować :-) Przejżałem różne cheaty na stronkach o grach ale nic. Tylko jakieś średnio przydatne [ciach!]ły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Odgrzebałem tą gre ponieważ jutro dorwę ją w swoje łapska :D:D:D oczywiście odrazu multiplayer (kumple się zajawili to ja też :P) Powiedzcie mi jaki trzeba mieć średni transfer żeby sobie pykać przez neta ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 neo 128 wystarcza na serwa dla 3 graczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 no tak a ja jestem w sieci osiedlowej i mam 6 mb/s które rozkłada się na 200 komputerów co nie znaczy że każdy w jednej chwili kożysta z neta aleee zobacze ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Ja miałem 2megabity na około 300-350 osób - przez ponad 2 lata prawie netu nie było, czasem ledwo działał, firma to Set-Com z Piekar Śląskich, banda partaczy złodzieji ! Gra jest super, ukończyłem singla i czekam na dodatek ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 mam problem z teksturami :/ zresztą sami zobaczcie: LINK i nie mam pojęcia czego to jest wina :( dałem odświeżanie 60 Hz a resztę wszystko na max roz 1024x768 detale:hight i wszystko na full ... pomocy !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 (edytowane) pokombinuj ze sterami ps. gramy kiedys na direct ip?? bo ja z wiadomych powodow moge grac tylko tak:P Edytowane 2 Lipca 2005 przez Fidel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Mam problem ( ale weźcie odpowiedzcie ) daje direct join , wpisuje IP kumpla i hasło , i pokazuje the game is full , a na tym servie jest tan kumpel i jeszcze 1 koleś , i to tak wygląda że można tylko w 2 osoby grać :/ co mam zrobić ??? może ktoś by mi odpowiedział ???? już kilka dni czekam a ten post jest świeży bo chciałem wyciągnąć topic na górę strony :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiKaze boski wiatr Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Witam. Gra ktos jeszcze w to cudo bo mozna by zagrac na necie albo przez tcp/ip :) Piszcie tu i na gg 2272104 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Dopiero dziś dostałem tą grę i powiem Wam, że dla mnie to jest jak "Starcraft 2", wow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 No a ja szukam osob ktore by chcialy pograc na direct connect'cie :] Do KamiKaze nie pisalem bo minely dwa miesiace od jego posta wiec moglo sie juz duzo zmienic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 czesc. mam wielka prosbe do kogos kto posiada polska wersje warhammera down of war, konkretnie chodzi o spolszczenie(plik). czy moglby mi go podeslac, mam wersje ang i gra mi sie...powiedzmy troche niewygodnie. bylbym bardzo wdzieczny. konkretnie chodzi o dwa pliki z katalogu \Dawn of War\Engine\Locale\English(lub jesli jest to Polish) pliki: Engine.ucs i EnginLoc.sga. z gory dziekuje. jesli bedzie ktos chetny to podam adres. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gelo1992 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 ja tez bym bardzo prosil o link do spolszczenia do tej gry bo nigdzie nie moge znalezc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameT Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Gdzie można pobrać dodatkowe mapki do potyczek??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...