millor Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Bez staty danych i zmienić format plików na NT Jak zrobić startową pod XP Mam partition magic 6.0 2. z XP ang. na XP pol. mam 1 dysk 10GB a chce mieć 2 po 5GB Proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 no 98 da się aktualizować na XP (choć bardzo tego nie polecam) pod warunkiem że są tego samego języka później jak już to zrobisz to żeby przekonwertować system plików na NTFS w wierszu poleceń wpisujesz: convert c: /fs:ntfs i po restarcie będizesz miał ntfs'a nie da się aktualizować angielskiego systemu na polski trzeba reinstalke co do podizału dysku to ja się nie znam na particion magiku sorry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cherry Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Partition Magic 7 zmienia rozmiary partycji FAT32 i NTFS5, a 6.0 chyba tylko FAT32, chociaż mogę sie mylić. Ale i tak najlepiej sobie zaktualizuj PM do 7. A w ogóle lepiej nie upgradeować z 9x do XP. Lepiej zrób kreatorem transferu ustawień kopie swoich ustawień z win98 i odtwórz je w świeżej instalce XP (odtworzy wszystkie wazne rzeczy: poczta, dokumenty, wygląd itp.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...