TomekB Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 Kopiowałem sobie plik i nagle wyskoczyło mi coś takiego Pierwszy raz się z takim czymś spotkałem i zastanawiam się co to jest. System to WinXP Prof. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 Co to znaczy ? ... 5. Wątki tytułować konkretnie, w sposób mówiący w skrócie o tym, czego dotyczą - czyli nie: "Pomocy!", "Co się dzieje?", "Pilne!" etc. Pamiętaj, że nadając topikowi konkretny tytuł, ułatwiasz innym korzystanie z forum i jednocześnie zwiększasz swoje szanse na uzyskanie odpowiedzi. ... Zmień temat na regulaminowy. Można to zrobić poprzez edycję pierwszego postu (przycisk ). Co to znaczy: Co to znaczy?? :evil: Otrzymujesz 3 punkty w ramach systemu ostrzeżeń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 Temat powinien brzmiec np "Potwierdzenie utraty strumienia" Co to znaczy . Zgodznie z tytulem bledu jaki masz na gorze okienka . Niby niewielki blad , ale po pierwsze malo kto tu zajrzy , a po drugie pozniej w opcji search , bedzie problem z odszukaniem tego . (tlumacze to dlatego , bo niektorzy userzy widza w tym jakis problem ) Pozdrawiam . A jezeli chodzi o twoje pytanie to ja niestety nie wiem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilubek Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 Witam :KAVICHS:$DATA po niemiecku - nie znam języka więc ci nie przetłumaczę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 Tak mnie zastanawia czemu takich pouczeń na PW nie można, śmietnik się robi. A co do komunikatu, to pojawia się on podczas kopiowania pliku zawierającego dodatkowe informacje z partycji NTFS na inną nieobsługującą tych dodatkowych informacji, np. FAT'y. W tym wypadku jest to informacja dodana przez antywirusa Kaspersky. Z powyższego linka to wyczytałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 Dokladnie zlodziej masz racje we wszystkim co napisales . Temat zamkniety . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 Dzięki Złodziej za wyjaśnienie. A temat już zmieniłem zgodnie z sugestią moderatora i zachęty w postaci punktów karnych :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...