Aimar Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 Wie ktoś jakiego programu najlepiej użyć do zabezpieczania płyt ? Nie chcę korzystać z SafeLock'a, bo jest trochę niewygodny w użyciu - w instrukcji pisało coś o tym, że oprócz Clone'a potrzebny jest jeszcze CDRWin i jeszcze nie wiem co tam.... Wolałbym jakiś inny dobry program z wbudowanym modułem do nagrywania... Jest taki wogóle ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 http://www.cdrinfo.pl/cdr/artykuly/zabezpi...nia/protect.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Uwazam, ze nie ma sensu zabezpieczac plyt, bo kazda mozna skopiowac... no, chyba ze zabezpieczasz sie przed jakims jelonkiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...