raven_ns Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 Witam mam oto taki problem: Posiadam dysk seagate 200Gb ,na razie mam dwie partycjie jedna ma 20gb a druga to cala reszta.Wpadlem na pomysl zeby to jakos normalnie podzielic.Probowlem juz do tego wszytkich wersji Partition Magic od 7.0 do najnowszej 8.05.Po zainstalowaniu programu i probie jego uruchomienia wyskauje mi taki error: "Init failed Error 117 partition's drive letter cannot be identified" Co mam z tym zrobic. na innych kompach podczas pracy z PM nie mam problemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_ns Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 ...jeszcze znalazlem gdzies na necie zeby skozystac "PartitionInfo" ktore jest w pakiecie PM 8.0 i tam wywalilo mi cos takiego po zbadniu dysku: "Error #105: Partition didn't begin on head boundary. ucBeginHead expected to be 0 or 1, not 3. Error #108: Partition didn't end on cylinder boundary. ucEndHead expected to be 80, not 8." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_ns Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_ns Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 zalozenia poprawne :) ale chyba jest inne wyjscie niz dzwonienie na "partyline" Symantec'a ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...