Opson6667 Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 Witam koledzy Mam taki problem że kiedys mialem taki fajny programik do regulacji timingow znacznie lepszy on NVIDIA system ulility. Problem w tym że od tego czasu formatowalem HDD i nie pamiętam jego nazwy. Mial dosc duzo opcji, regulacje chyba z 10 timingow. Moze ktos podrzuci jakieś nazwy, linki...... Będe wdzięczny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 powinienes zadac pytanie na forum oprogramowanie albo sterowniki :-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 ale te pozostale timingi to przeciez maja znikomy wplyw na wydajnosc i na oc tez. a te 4 glowne to mozesz zmienic np: 8rdavcore Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epoxer Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 Logan"]ale te pozostale timingi to przeciez maja znikomy wplyw na wydajnosc i na oc tez. a te 4 glowne to mozesz zmienic np: 8rdavcore raczej trzech ... Cas Latency (cl) nie da ię zmnienić tym progsem ... :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 fakt, moj blad po mylilo mi sie z asrockiem i cheepomemtweakiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opson6667 Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 A czy ktoś z was powie mi to to CPC jak chodzi o pamięci i NF2? Co to jest, jak wplywa na wydajność no i ofkoz jak to wlaczyć na MSI K7N2-L...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...