zibi322 Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 zainstalowalo sie u mnie w pracy jakies gowno (albo ktos zainstalowal :evil: ) ktore przy przegladaniu stron IE otwiera mi 10000 stron zatykajac komputer. nie jest to zle ustawiona strona startowa, tylko sadze ze jakis komponent activeX, gdyz jak dam ustawienia przegladarki bezpieczenstwo na max to co chwile mi sie wyswietla komunikat o niemozliwosci uruchomienia skladnika activex. wtedy problem nie wystepuje i nie wlacza mi sie przy przegladaniu te 100000000 stron. prosze o pomoc w sprawie gdzie sie laduja komponenty activeX, wtedy moze chama usune recznie. Dodam tez ze program spybot z najnowszymi upgradami nie pomogl. z gory dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Sprobuj moze Norton Clean Sweep 2002 . Tam jest opcja z active x i mozna je wywalic. Sam tego nie robilem bo sztosow z rtym nie mialem ale jest tam cos takiego wiec sprobowac warto. :) powodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Sprobuj moze Norton Clean Sweep 2002 . Tam jest opcja z active x i mozna je wywalic. Sam tego nie robilem bo sztosow z rtym nie mialem ale jest tam cos takiego wiec sprobowac warto. :) powodzenia. juz sie sciaga z kazy. dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 udalo sie wywalilem dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...