Adasi Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 Czy działa wam poprawnie wyzej wymieniony programik? Bo mi nie bardzo, pokazuje błędne odczyty tego co jest obecnie ustawione w biosie. Na stronie niby piszą ze powinno dzialac a u mnie coś mi sie to nie widzi. Jak jest u was? Moze jakis inny dobry progs do zmieniania napięć/fsb pod windowsem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 Nikt nie wie? No bez jaj :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 U mnie wszystko działa super :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 U mnie wszystko działa super :DNo mi ram źle pokazuje :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...