shade Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 jak w temacie.. nie moge dac 12x , 12.5x.. wszystkie inne dzialaja bez problemu, natomiast przy 12x ustawia mi jezeli dobrze pamietam 10x.. ;/ przy 12.5 podobnie.. czy jest mozliwe ze zle zamalowalem mostki czy to plyta cos sie ... ?? na starym procesorze nie bylo problemow (tez odblokowany palomino, plyta ta sama) probowalem drut moda ale tez nie dziala :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 Cos zle połączyłeś bo ja tez miałem kiedys tak ze max mogłem dać 12. Pomalowałem ponownie i git :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 ok dzieki za info wolalem sie upewnic bo malowac 2x nie wiedzac czy pomoze.. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...