Linoge Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 moze teraz zrozumie : jak ukruszyles jadro i odpaliles proca to mógl pobierac max amperów i psu tego nie wytrzymal a teraz swiruje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyboy Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 teoria darka;D jak dla mnie ten zasilacz jest po prostu hu**** i nie daje rady. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 teoria darka;D jak dla mnie ten zasilacz jest po prostu hu**** i nie daje rady.vtq to jest tylko hipoteza ;) do teorii jeszcze daleko ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morbider Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 niestety nie mam dostepu do lepszego zasilacza wszystkie mam noname albo modecomy -linoge psu to jest zasilacz? - prubowalem na roznych zailaczach no name i zawsze jak podciagne wyzej niz 1,65 zt zdycha zaraz po popscie - poodlaczalem wszystkie napedy i co tylko sie da ale i tak nie wyrabia - z dociskiem to raczej napewno jes ok - wszystkie serwisu u mnie mają tylko tanie zasilacze wrrrr :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morbider Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 a jeszcze w speedfanie pokazuje zamiast 12 v tylko 11,70 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morbider Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 czy moze zmiana biosu cos pomorze? na jakis starszy moze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyboy Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 a uwazasz ze zmiana biosu zmienia zapotrzebowanie na energie?:) (u mnie ostatni bios epoxa tylko podniosl napiecie na pamieciach o 0,2v wiec raczej nie oszczedza mi zasilacza) to tak jak bys zmienial obudowe zeby ustabilizowac proca.nie patrz na speedfana tylko mierz miernikiem. -psu to zasilacz jak masz plyte na gwarancji to idz z nia do serwisu i przedstaw swoj problem w razie czego sprawdz inny egzemplarz na swoim procu ramach i zasilaczu(jak znajdziesz kogos odwaznego) modecom 350w powinien uciagnac twoj config jesli nie bedziesz krecic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morbider Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 na mode com 300 GTF to samo czyli kupka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morbider Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 wymienie na bartona mobile mosze pomosze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyboy Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 jak ci ien bedzie dzialal to mi wyslij tego proca;]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morbider Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 ZAMYKAM TEMAT ZMIENILEM RADIATOR I SMIGA DZIEKI WSZYSTKIM ZA POMOC OD PRZYSZLEGO TYGODNIA TESTUJE BARTONA MOBILE TAK ZE NIE MOWIE ZEGNAM TYLKO DOWIDZENIA :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyboy Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 zasilacz i tak kup Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...