KvM Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 ktoś gdzieś może widział? (w Poldce!) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boss Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 ktoś gdzieś może widział? (w Poldce!)to jusz oficjalnie Seagate wrzucil B V na rynek?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 ktoś gdzieś może widział? (w Poldce!)to jusz oficjalnie Seagate wrzucil B V na rynek?? Z tego co słyszałem, to tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 No to czekamy na wyniki testów ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 No to czekamy na wyniki testów ;) No to czekamy na spadek cen innych dysków np. BIV :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 No to czekamy na wyniki testów ;) No to czekamy na spadek cen innych dysków np. BIV :wink: BIV jest straaaasznie tania....... Dla mnie na zawsze IBM zostanie liderem..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 BIV jest straaaasznie tania....... Co nieznaczy że nie może być jeszcze tansza :wink: przydałoby się w końcu to słaby HDD(IMHO) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 słaby nie słaby ale dodatkowe GB się przydadzą. Mi się nawet podoba bo jest cichy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 No to czekamy na wyniki testów ;) No to czekamy na spadek cen innych dysków np. BIV :wink: BIV jest straaaasznie tania....... Dla mnie na zawsze IBM zostanie liderem..... Jeszcze 3 miesiące temu byłem tego samego zdania miałem IBM 46,1 GB przez 18 miesięcy, ale padł w servisie wymienili mi juz go 2 razy na nowe dyski ale żaden z nich nie wytrzymał dłuże niż 5 dni teraz w poniedziałek mam odebrać znowu z servisu IBM zobaczymu co z tego wyniknie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Bosze mi raz padł dysk (S 20 gb 5400 rpm) to chodziłem :evil: przez cały tydzień. Tyle ważnych danych poszło się j... Nikomu nie życze takiej przygody z dyskiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 No to czekamy na wyniki testów ;) Już są - dysk wymiata Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireman Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 BV w polsce napewno ni ma a co do dysków na rynku to WDC is the best Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireman Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 No to czekamy na wyniki testów ;) Już są - dysk wymiata no dobra ale rzuccie jakieś liniki, sam jestem ciekaw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 mi tu... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 mi tu... :) A co na googlu Was zbanowali? Szukać sobie. Gdzieś czytałem, ale nie pamiętam adresu. (czywiście test nie w Polsce) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Jest dostępna ponoć narazie tylko na IDE UDMA 100 na serial ata trzeba jeszcze troche poczekać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Jest dostępna ponoć narazie tylko na IDE UDMA 100 na serial ata trzeba jeszcze troche poczekać W gruncie rzeczy co to za różnica? i tak PCI nie pozwoli na transfer większy niż 100-110 MB/s Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizonek Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Ja się na razie na Fujistu nie zawiodłem. Już 3 lata bezawaryjnie działa :-) Teraz B4 odałem do serwisu :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boss Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 BV w polsce napewno ni ma a co do dysków na rynku to WDC is the best RESPECT! wlasnie hulam na WDC 80 GB z serii JB (8 MB cache) i choc dysk mam tylko na ATA-66 (stara plyta BX, heh..), to czuje sie ta moc :D A dysk wcale nie taki znowu glosny... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 (...) A dysk wcale nie taki znowu glosny... I tu jest wlasnie pies pogrzebany: "wcale nie taki znowu glosny", a bezglosny. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 (...) A dysk wcale nie taki znowu glosny... I tu jest wlasnie pies pogrzebany: "wcale nie taki znowu glosny", a bezglosny. :D Poczekaj az im te dyski podzialaja z rok ,zobaczymy czy beda " nie takie glosne ;)" . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pazik Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 http://www.lostcircuits.com/advice/sata150/3.shtml Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Ladnie, ladnie, ale porownywali z dyskiem o 2MB cache. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boss Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 (...) A dysk wcale nie taki znowu glosny... I tu jest wlasnie pies pogrzebany: "wcale nie taki znowu glosny", a bezglosny. :D Poczekaj az im te dyski podzialaja z rok ,zobaczymy czy beda " nie takie glosne ;)" . Masz racje - pierwsze kilka godzin byl iIDEALNI cichutki, teraz dajes ie juz slyszec to lekkie pykanie glowicami - ale powiem Ci, ze nadal jest w normie, zreszta wiadomo: BIV nic nie przebije, jesli chodzi o cisze, choc nawet te dyski po jakims czasie robia sie glosniejsze.... :roll: A ja kupowalem patrzac na wydajnosc, nie na poziom halasu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boss Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 http://www.lostcircuits.com/advice/sata150/3.shtml Niemiarodajny ten test.. :? powinni byli porownac z obacna B IV oraz nowymi seriami Caviara (chociazby wlasnie JB).. ...a tymczasem do testy wybrali troche 'slabsze' dyski, zeby bylo widac, jaka duza roznica jest miedzy nimi a BV :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Fatalna ta Barracuda...... jednak dalej Seagate nie potrafi zrobić szybkiego dysku....... w HDTachu jest słabsza od mojego Maxtora D740x ! Tragiczny zapis...... bardzo niski transfer chwilowy i kiepski czas dostępu ! Kolejny raz mamy przykład, że Seagate to SHIT ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...