Mike3129 Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 A mianowicie mam taki problem, zawsze podczas włączanie i wyłaczanie obojętnie jakie programu z pakietu Office 2003 wyskakuje mi taki komunikat: Microsoft Visual Basic Compile error in hidden module: AutoExec Prosze o pomoc, komunikat jest bardzo denerwujący, zgóry dziękuje. POZDRAWIAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 jak to Ci wyskakuje? zmieniales cos w office? moze cos usunoles. przeinstaluj sobie --> napraw z tej cd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 Juz w podstawowych zagadnieniach odpowiedzialem na ten watek. Dla formalnosci podaje sposob rozwiazania problemu jeszcze raz: TUTAJ Nie trzeba odrazu zakladac 2 tych samych watkow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike3129 Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Dzięki za pomoc usunołem ten plik i działa. Jeszcze raz dzięki POZDROWIENIA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...