Skocz do zawartości
J-A-J-O

Skrzynka "do wysłania" - "konkurs na naj...&q

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie do moderów

Jak nie którzy wiedzą prowadze "Konkurs na najładniejszy profil użytkownika" w oślej łączce. W związku z tym musiałem wysłać ponad 70 PW do użytkowników biorących w nim udział...

I właśnie, tu zaczyna się mój problem, skrzynka ma limit, czy jeżeli wysyłałem te 70 PW i za każdym razem dostawałem potwierdzenie że "wiadomość została wysłana" to limit skrzynki nie przytnie mi tych wiadomości które się nie mieściły??

Dopiero teraz o tym pomyślałem i troche bym się wkur.... gdyby się okazało że moje przypuszczenia są słuszne...

Prosze o szybką odpowiedź, bo jeżeli tak jest, musze jeszcze raz wysyłać te wszystkie PW... 8O

EDIT: to samo pytanie co co potwierdzeń (skrzynka odbiorcza) - tych powinno mi przyjść ok. 110, jeżeli w skrzynce nie ma aktualnie miejsca to te wiadomości poczekają i dotrą do mnie jak już miejsce będzie??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiadomości, które wysłałeś, a które nie zostały odebrane oczekują w folderze 'do wysłania'. Te, które zostały odebrane przez adresata, przechodzą do folderu 'wysłane'. Folder 'do wysłania' o ile wiem nie ma limitu. Poza tym pamiętaj, że w momencie wysyłania wiadomości adresat dostaje treść tej wiadomości na maila, nie musi więc wchodzić do skrzynki, co często powoduje wrażenie, że Twojej wiadomości nie przeczytał.

Rozwiałem Twoje wątpliwości, bo tak po prawdzie to nie do końca wiem, o co pytasz ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi