J-A-J-O Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 Mam pytanie do moderów Jak nie którzy wiedzą prowadze "Konkurs na najładniejszy profil użytkownika" w oślej łączce. W związku z tym musiałem wysłać ponad 70 PW do użytkowników biorących w nim udział... I właśnie, tu zaczyna się mój problem, skrzynka ma limit, czy jeżeli wysyłałem te 70 PW i za każdym razem dostawałem potwierdzenie że "wiadomość została wysłana" to limit skrzynki nie przytnie mi tych wiadomości które się nie mieściły?? Dopiero teraz o tym pomyślałem i troche bym się wkur.... gdyby się okazało że moje przypuszczenia są słuszne... Prosze o szybką odpowiedź, bo jeżeli tak jest, musze jeszcze raz wysyłać te wszystkie PW... 8O EDIT: to samo pytanie co co potwierdzeń (skrzynka odbiorcza) - tych powinno mi przyjść ok. 110, jeżeli w skrzynce nie ma aktualnie miejsca to te wiadomości poczekają i dotrą do mnie jak już miejsce będzie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Nikt nie wie?? To dla mnie ważne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Wiadomości, które wysłałeś, a które nie zostały odebrane oczekują w folderze 'do wysłania'. Te, które zostały odebrane przez adresata, przechodzą do folderu 'wysłane'. Folder 'do wysłania' o ile wiem nie ma limitu. Poza tym pamiętaj, że w momencie wysyłania wiadomości adresat dostaje treść tej wiadomości na maila, nie musi więc wchodzić do skrzynki, co często powoduje wrażenie, że Twojej wiadomości nie przeczytał. Rozwiałem Twoje wątpliwości, bo tak po prawdzie to nie do końca wiem, o co pytasz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...