grzesiu Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 catalunya to ma miejsce z dwoma takimi zakretami ze jedzie sie najpierw z 270 prosta a potem taki węzyk? jezeli tak to ja przez te dwa zakrety prułem po piachu i zawsze jeszcze nadrabialem pozycje :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bat Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 w sumie mozna tam troche nadrobic ale swoja droga mnie to wqu... ze AI jakos oszukuje, mam nadzieje ze w dwojce nie bedzie takich jaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 (edytowane) Założyłem temat bo innego o Toce nie ma ani w indeksie też. Mam taki problem: Nie mam w grze tekstur samochodów!!! Widać tylko drobne zarysy!!! Wina tkwi napewno w moim Radeonie. Mam spatchowana wersję do 1.1. Co zrobić??? ----------------------------- Ze strony www.codemasters.com sciągnołem jakiś plik ale niedziała :) chyba do PS2 był. Edytowane 6 Lipca 2005 przez ::snoopy:: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Nie napisałeś jakich sterowników używasz. Jeżeli najnowsze lub pochodne, proponuję zainstalować Catalysty 4.7 bodajże. Jak miałem radka, ten sam problem mnie tyczył. na Catalystach 4.7 gra chodziła u mnie dobrze. Jeżeli nie, wyłącz Filtrowanie Anizotropowe w sterownikach (też sie kaszaniło jak miałem włączone). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 (edytowane) Nie napisałeś jakich sterowników używasz. Jeżeli najnowsze lub pochodne, proponuję zainstalować Catalysty 4.7 bodajże. Jak miałem radka, ten sam problem mnie tyczył. na Catalystach 4.7 gra chodziła u mnie dobrze. Jeżeli nie, wyłącz Filtrowanie Anizotropowe w sterownikach (też sie kaszaniło jak miałem włączone). 1532663[/snapback] Teraz używam Omegi 2.6.42 (bazują na Catalyst 5.6), chyba anizotrpowe mam wyłączone. Podobno pomaga przeflashowanie na Radeona 8500 tam mówił Crosis z tego forum. Moge spróbować tych C 4.7. Już biorę się za szukanie B) -------------------------------------- Wielkie dzięki dla Ciebie paseq! Catalysty 4.7 pomogły!!! Jest idealnie, samochody są widoczne i narazie zostaję przy tych sterach!!! :wink: To kolejny przykład, że nowe wcale nie jest lepsze niż to starsze :wink: -------------------------------------- Teraz może minimalnie nie do tematu ale cóż... Trochę sie pocieszyłem tymi sterami dopóki nie chciałem włączyć GTA SA - niedziała wogóle, czy to wina tych sterowników?? Podajcie takie żeby wszystko chodziło. Edytowane 7 Lipca 2005 przez ::snoopy:: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaku Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Temacik już troche istnieje i jak widze mieliście styczność z wieloma problemami. Mój jest wyjątkowy. Kupiłem dziś Toce Race Driver 1 i mam następujący problem: brak muzyki. Wszystkie pozostałe dźwieki działają chyba bez zażutu tylko nie słyszę muzyki. Skąd wiem że powinnabyć? 1. Przy pierwszym włączeniu gry (zaraz po instalacji) w menu oraz przy pierwszym wyścigu odgrywa się bez problemu. Jednak zaraz po zakończeniu wyścigu znika na dobre (już w garażu jej nie ma:/) 2. Kumpel tez ma tę grę i wiem że muzykę ma cały czas. Co zrobić? Siedze na XPku, Sound Blaster Live! 5.1, Althon 64 3200+, Radeon 9600 PRO. ______ Coraz mniej lubię orginalne gry - mam z nimi o wiele więcej problemu niż gracze kożystający z wersji nielegalnych :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 Odkopuję. Powie mi ktoś jak ta gra będzie działać na moim lapku? Znalazłem wymagania: Pentium III 600MHz, 128MB RAM, 16 MB akcelerator 3D, 300 MB HDD, ale boję się o wydajność GMA 900. Da rady? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 Powinna działać. U mnie 3 działała na gma950 na średnich przy ~30-33fps ale miałem problem bo na viscie wywalało mi do pulpitu. Wiec u Ciebie powinna spokojnie ruszyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...