Skocz do zawartości
Kaeres

Toca Race Driver

Rekomendowane odpowiedzi

Założyłem temat bo innego o Toce nie ma ani w indeksie też. Mam taki problem: Nie mam w grze tekstur samochodów!!! Widać tylko drobne zarysy!!! Wina tkwi napewno w moim Radeonie. Mam spatchowana wersję do 1.1. Co zrobić???

-----------------------------

Ze strony www.codemasters.com sciągnołem jakiś plik ale niedziała :) chyba do PS2 był.

Edytowane przez ::snoopy::

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie napisałeś jakich sterowników używasz. Jeżeli najnowsze lub pochodne, proponuję zainstalować Catalysty 4.7 bodajże. Jak miałem radka, ten sam problem mnie tyczył. na Catalystach 4.7 gra chodziła u mnie dobrze.

Jeżeli nie, wyłącz Filtrowanie Anizotropowe w sterownikach (też sie kaszaniło jak miałem włączone).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie napisałeś jakich sterowników używasz. Jeżeli najnowsze lub pochodne, proponuję zainstalować Catalysty 4.7 bodajże. Jak miałem radka, ten sam problem mnie tyczył. na Catalystach 4.7 gra chodziła u mnie dobrze.

Jeżeli nie, wyłącz Filtrowanie Anizotropowe w sterownikach (też sie kaszaniło jak miałem włączone).

1532663[/snapback]

Teraz używam Omegi 2.6.42 (bazują na Catalyst 5.6), chyba anizotrpowe mam wyłączone. Podobno pomaga przeflashowanie na Radeona 8500 tam mówił Crosis z tego forum.

Moge spróbować tych C 4.7. Już biorę się za szukanie B)

--------------------------------------

Wielkie dzięki dla Ciebie paseq! Catalysty 4.7 pomogły!!! Jest idealnie, samochody są widoczne i narazie zostaję przy tych sterach!!! :wink: To kolejny przykład, że nowe wcale nie jest lepsze niż to starsze :wink:

--------------------------------------

Teraz może minimalnie nie do tematu ale cóż... Trochę sie pocieszyłem tymi sterami dopóki nie chciałem włączyć GTA SA - niedziała wogóle, czy to wina tych sterowników?? Podajcie takie żeby wszystko chodziło.

Edytowane przez ::snoopy::

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Temacik już troche istnieje i jak widze mieliście styczność z wieloma problemami.

Mój jest wyjątkowy.

Kupiłem dziś Toce Race Driver 1 i mam następujący problem: brak muzyki.

Wszystkie pozostałe dźwieki działają chyba bez zażutu tylko nie słyszę muzyki.

Skąd wiem że powinnabyć?

1. Przy pierwszym włączeniu gry (zaraz po instalacji) w menu oraz przy pierwszym wyścigu odgrywa się bez problemu. Jednak zaraz po zakończeniu wyścigu znika na dobre (już w garażu jej nie ma:/)

2. Kumpel tez ma tę grę i wiem że muzykę ma cały czas.

Co zrobić?

Siedze na XPku, Sound Blaster Live! 5.1, Althon 64 3200+, Radeon 9600 PRO.

______

Coraz mniej lubię orginalne gry - mam z nimi o wiele więcej problemu niż gracze kożystający z wersji nielegalnych :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi