LOW_RIDER Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2002 OH,Dawno mnie tu nie było.Właśnie mam kasę z osiemnastki,chciałem kupić kaszla ale matka się nie zgadza,toteż na złość Niej zmodernizuję kompa.Co polecacie? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Athlon Xp 1700 + Epox KHA+ = 960zł albo P4 1.6A + np Microstar 845 Ultra = 1200zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2002 e tam ja bym se wolal kaszlaka kupic i odstawic :-). A co do kompa to Athlon XP 1700+ - 510zl Epox 8kha+ - 480zl RAZEM 990zl jeszcze 10zl ci zostanie na browca ;) Pamietaj AXP z seri AGOIA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2002 Ale najpierw sie trzeba zdecydować czy P4 czy AMD bo możliwości jest wiele :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondiash Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Ja bym brał P4 1.6A. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeKaeM Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Ja bym brał P4 1.6A. :) AMD !!! Konketnie:))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 A tak na serio to w obecnej chwili nie oplaca sie kupowac procka ani P4A ani Athlona XP. Z dwa tygodnie bedzie juz Athlon XP w 0,13um wiec bedzie mozna sie na nim zastanowic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 A ja kurna od miesiaca kompa nie moge zlozyc, to ram wadliwy, teraz zasilacz niby jest zly... ale tak naprawde dziala blablabla :/ LowRider: Jak bedziesz cos kupowal to tylko i wylacznie w jednym sklepie, chodzbys mial przeplacic 100zl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2002 Jak się ma kompa teraz to lepiej czekać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_maniak Opublikowano 28 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2002 OH,Dawno mnie tu nie było.Właśnie mam kasę z osiemnastki,chciałem kupić kaszla ale matka się nie zgadza,toteż na złość Niej zmodernizuję kompa.Co polecacie? :DTo sobie kup skuterek :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...