Skocz do zawartości
Hawk

Problem Bardzo Pilne Pleeeeeeeeease !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Mam zamiar zmienić MOBO mam do wyboru : ASUS SOC A A7V333, MSI KT3 Ultra i GIGABYTE SOC A 7VRXP DDR333 RAID, CHAINTECH SOC A CT-7VJL APOGEE. Co polecacie. Mam zamiar kręcić proca i przekroczyć FSB 166. Potrzebuje waszej opinii. Musze wiedzeć w ciągu 30 - 40 min.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pomyśl jeszcze nad Chaintech'em 7VJL APOGEE.

www.frazpc.pl/artykuly_wyswietl/117

Właśnie zdecydowałem się na tą płytke. W piątek będe ją miał to zobaczymy. Podobno nieźle się kręci, ciekawe ile wyciągne z mojego XP AGOIA. Mam nadzieję że dużo ..... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie zdecydowałem się na tą płytke. W piątek będe ją miał to zobaczymy. Podobno nieźle się kręci, ciekawe ile wyciągne z mojego XP AGOIA. Mam nadzieję że dużo .....  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

To daj znać jak się sprawuje. Też się przymierzam do tej płyty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie zdecydowałem się na tą płytke. W piątek będe ją miał to zobaczymy. Podobno nieźle się kręci, ciekawe ile wyciągne z mojego XP AGOIA. Mam nadzieję że dużo .....  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

To daj znać jak się sprawuje. Też się przymierzam do tej płyty.

Spox :P . Jeżeli to wszystko co napisał Vegita na FrazPC się potwierdzi to mój XP się spoci, oj mocno się spoci :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...