Hawk Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Mam zamiar zmienić MOBO mam do wyboru : ASUS SOC A A7V333, MSI KT3 Ultra i GIGABYTE SOC A 7VRXP DDR333 RAID, CHAINTECH SOC A CT-7VJL APOGEE. Co polecacie. Mam zamiar kręcić proca i przekroczyć FSB 166. Potrzebuje waszej opinii. Musze wiedzeć w ciągu 30 - 40 min. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 ja bym brał gigabyte 7vrxp mój brat ma tą płytę i chodzi naprawdę miodzio :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 A ja bym wziął MSI ale wersję KT3 Ultra2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Ja też polecam ga7-vrxp. Sam mam vrx i chodzi super. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 A jak z oc ten gigabyte pociągnie FSB 166 i wyżej ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 polecam gigabyte, nie wiem jak na niej z dzilnikami,a le jet spox ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczel Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Asusa nie polecam gdyż dużo ludzi miało z nim dziwne problemy. Popieram wczesniejsze posty ale weź też po uwagę Epoxa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Pomyśl jeszcze nad Chaintech'em 7VJL APOGEE. www.frazpc.pl/artykuly_wyswietl/117 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Pomyśl jeszcze nad Chaintech'em 7VJL APOGEE. www.frazpc.pl/artykuly_wyswietl/117 Właśnie zdecydowałem się na tą płytke. W piątek będe ją miał to zobaczymy. Podobno nieźle się kręci, ciekawe ile wyciągne z mojego XP AGOIA. Mam nadzieję że dużo ..... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Właśnie zdecydowałem się na tą płytke. W piątek będe ją miał to zobaczymy. Podobno nieźle się kręci, ciekawe ile wyciągne z mojego XP AGOIA. Mam nadzieję że dużo ..... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: To daj znać jak się sprawuje. Też się przymierzam do tej płyty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Właśnie zdecydowałem się na tą płytke. W piątek będe ją miał to zobaczymy. Podobno nieźle się kręci, ciekawe ile wyciągne z mojego XP AGOIA. Mam nadzieję że dużo ..... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: To daj znać jak się sprawuje. Też się przymierzam do tej płyty. Spox :P . Jeżeli to wszystko co napisał Vegita na FrazPC się potwierdzi to mój XP się spoci, oj mocno się spoci :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 A z tym soltekiem co teraz masz co jest nie tak ??? jaki to chipset ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Chipset KT333 ale mosetk tylko 233A ,a Chaintech ma 235, pozatym Soltek powyżej FSB 150 zalicza zgon :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...