Gość Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 w niedzielke zrobie format bo cos mi sie nie chce wiezyc ze P4 2.4@ 3.03 ma 51sec :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Im mniej procesów tym lepiej :) Polecam services.msc i kilka "zbędnych" bajerów out ;) PS. Zawsze przed testami ctrl+alt+del i wyłączam wszystko co możliwe ;) W samym superPi dało mi około 5s (śmietnik ;) vs czysty win) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taipan Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Im mniej procesów tym lepiej :) Polecam services.msc i kilka "zbędnych" bajerów out ;) PS. Zawsze przed testami ctrl+alt+del i wyłączam wszystko co możliwe ;) W samym superPi dało mi około 5s (śmietnik ;) vs czysty win) No i przy okazji warto zmienic tam priorytet dla superpi z normal na realtime. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beno21 Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Im mniej procesów tym lepiej :) Polecam services.msc i kilka "zbędnych" bajerów out ;) PS. Zawsze przed testami ctrl+alt+del i wyłączam wszystko co możliwe ;) W samym superPi dało mi około 5s (śmietnik ;) vs czysty win) Jezeli jest to prawda to podejde pod te 35 sekund z palcem.... mam w traju z 15 guwienek niepotrzebnych :twisted: W koncu juz wiem jak Yeti to robi :D Chyba sobie czysty system postawie na jednym twardym, gołom windoze obcieta do minimum :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 oczywiscie ze ma - aby osiagnac wyzszy wynik trzeba pozylaczac wszystkie mozliwe uslugi systemowe Yotomeczek: swiezutka marchewka dla Ciebie: ftp://83.16.182.254/superpi34s.jpg P.S. sorry za walniecie dubleta 2 posty wyzej (mialo byc zmien a wyszlo cytuj) Jesteś chory :lol: To poniżej pasa Barton Mobile (2,7GHz) vs A64 (2,62GHz) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epoxer Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 w niedzielke zrobie format bo cos mi sie nie chce wiezyc ze P4 2.4@ 3.03 ma 51sec :D Intel w Super Pi sobie kiepsko radzi co wiadomo nie od dziś ... chyba że jakiś 3.6EE czy jak mu tam - na takim mozna powalczyć. PS Na www.underclock.rocks.it najlepszy wynik to 30s :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 http://www.akiba-pc.com/775/spi1m_5400_25s.gif 25 sek :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 zapraszam do wpisywania sie na liste poszukiwaczy superpi: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=91577 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 O miło, że powstał ranking SuperPI :D PS. Z tego co wiem pisze się challenge ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 a widzial ktos super Pi dla linuxa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 czy moge dodac swojego duronka @ 1666 ;] Rapara => ladny wyniczek, ale kolo z tym p4 5.4 to troche przegial... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 a widzial ktos super Pi dla linuxa :) http://www.google.pl/search?hl=pl&ie=UTF-8...i+for+linux&lr= Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...