bodik Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 Mam taki problem z którym pewnie wielu z was się spotkało. Chodzi mi o zakłócenia w odbiorze sygnału z komputera na tv a dokładnie o ruchome, poziome , jasniejsze pasy na ekranie oraz szłyszalny szum dochodzący od tv. Rozwiązanie jest niby proste , wystarczy odłączyć kabel antenowy od tv i obraz jest idealny ale mi chodzi o rozwiązanie alternatywne, ponieważ dostęp do tyłu telewizora mam nieco utrudniony a poza tym nie jest zbytnio wygodne. Czy można zastosować jakiś filtr na wejściu antenowym lub jakies inne rozwiązanie oprócz wyciągania anteny????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrol Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 komp jest uziemiony dlatego masz zaklocenia, a inne rozwiazanie oprocz wyciagania kabla antenowego to taki izolator Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...