KingNothing81 Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 znalalzme w pracy starego pentiuma-nie wiem jaki zegar, ale to nie wazne;) procesor pewnie uszkodzony (inaczej by sie nie walal w rupieciarni) wiec chialem sobie z niego zrobic breloczek do kluczy-takie zboczenie programisty;) probowalem przewiercic sukinkota ale sie nie daje. wiertlo sie slizga po obudowie i muka zwrocilem sie do ojca, kotry niejedno w zyciu rozwiercil... ten zaczal cos kminic z zapunktowaniem miejsca odiweru jakims "kujnikiem" i uwalil mi kawal procesora-ale to nie wazne, przyniose sobie drugi:D wiec powstaje pytanie: jak przebic sie przez pentiuma i jednosczenise go nie ukruszyc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 włącz udar :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taruel Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Spróbuj samolotem jak alkaida, a tak na serio to spoko by poszło wiertarką dentystyczną. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 mozesz spróbowac dłutem i młotkiem jednak rezultat moze nie być zbyt estetyczny ;] moze zrob najpierw małą dziurkę wgozdziem, potem w miare powiększania się otworu uzywaj coraz to większych wierteł w maire jak będziesz się wwiercał w intela, polecam wiertare niskoobrotową aby rozkoszowac się kazdą chwilą wiercenia. Po całej operacji mozesz pourywać nóżki jedna po drugiej ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 najlepiej wiertarka :) ,,, tyko taka co to jest razem z imadłem (uchwytem) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingNothing81 Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 nowy surowiec na breolczek to 486SX-pamietacie jeszcze tego demona predkosci?;) chlopaki dzieki za odzew ale niestety jestem jedym z tych lamerow, ktory nie zaposiada wiertarki dentystycznej ani tej ze zitegrowanym imadlem:/ Watcher-moj stary probowal mi w ten spsob pomoc:/ orientujecie sie moze w temperaturze topnienia krzemu uzywanego przez intela? ...pomyslalem coby wypalic dziure, nie wiem czy to ma sens. czy taka temp odczytana z tablic fizycznych bedzie adekwatne do tego co oni robia z krzemem w trkacie wyrabiania wafla? jest tez taka opcja, ze ociec mi zalatwi cienkie wiertlo widiowe (nie wiem co to jest ta widia, ale takim grubym wiertlem beton rozwalalem; ) - myslicie ze da rade? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 wiertło widiowe - brzmi nieźle, jednak twój pentak moze się również oprzec takiemu argumentowi. Moze jednak zmienisz zdanie i zamiast breloczka zrobisz sobie z tego spodeczek pod kubek z kawą?? trzeba tylko troche podgrzac pentaka (do temp 200'C) a potem napierdalac młotem ile wlezie ;] jednak odradzam próbowac w domu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st551 Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Jak nie bedziesz chciał wiercić to looknij na tą strone http://www.moded-kompz.net/?name=Mods&id=30 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Jak nie bedziesz chciał wiercić to looknij na tą stronehttp://www.moded-kompz.net/?name=Mods&id=30 e tandeta jak nic zwlaszcza ten drucik to by mi jako brelok 1 dnia nie wytrzymało ;) , wierc ! nie poddawaj sie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziol Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 wierc dobrym wiertlem zaczynajac od najmniejszych. Nie naciskaj mocno bo bedzie sie zlizgalo tylko max power i naprzod. Jak bedzie malutka dziurka to stopniowo zwiekszaj wiertla. Upierdliwa robota ale da rade :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 to jest ceramika jakas moze wiertlo do szkla sobie kup :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitekk Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Tak jak mówi Arnie. Są specjalne wiertełka do szkła pójdzie jak w masło wiertełko koło 10-20 będzie kosztowało ale za to wypas :D, wchodzi w procki jak w masło i będziesz miał piękny otworek, i będziesz całkowicie niezależny :D co tydzień możesz wiercić szybszego proca:D bo za komputerami moda też nie nadąża, ładnie wygląda przy kluczach procek pod LGA :D, zwykłym wiertłem widiowym do betonu raczej nie próbuj, jeśli się nawet uda to efekt będzie marny:D Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 a może byś sobie dremlem naciął mały rowek, wtedy by ci może wiertło sie nie ślizgało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...