Korcz81 Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 Nie mogę połączyć się z serwerem. Założyłem konto w tym komunikatorze sieci Jabber xxx@jabber.wp.pl i nie idzie się połączyć z serwerem(ciągle pisze, trwa łączenie z serwerem) :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaros Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Może masz jakieś proxy albo firewall Ci blokuje ? Jeśli masz proxy to w ustawieniach -> zaawansowane masz opcję do wpisania adresu serwera proxy a jeżeli to firewall to musisz w nim pozwolić na łączenie się wpkontakt z netem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Nie mogę połączyć się z serwerem. Założyłem konto w tym komunikatorze sieci Jabber xxx@jabber.wp.pl i nie idzie się połączyć z serwerem(ciągle pisze, trwa łączenie z serwerem) :evil: Serwer WPK przezywal (mam nadzieje ze juz nie) jakies trudnosci wczoraj i nie dala sie polaczyc. Po poludniu dzialalo, ale wieczorem znowu lipa. Teraz jest ok. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...