pitr71 Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 ABIT NF7-S czy ABIT NF7-S2 czy moze ABIT AN7 ,ktora z nich jest najlepsza,nie wiem na ktora sie zdecydowac ,moze wy mi pomozecie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 nf7-s2 odpada od razu i bez dyskusyjnie, okrojona wersja zwyklej S i nie nadajaca sie do o/c. a czy an7 czy nf7S to jezeli nie chcesz krecic do max mozliwosci nf7S to ...to sam nie wiem:} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIKER Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 zastanow sje jeszcze nad DFI Infinity :P bardzo dobra plytka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 pitr71 , tesz chce zmienić płytke i nie wiem co qpić , chiałem DFI ale jakoś mi sie z ecs kojarzy nie wiem czemu , nie chce jej.... myśle nad epoxem 8rda3+ ale on nie ma portu rs232 albo mi sie wydaje 8O , więc myślałem nad asusem ale one są chyba raczej kiepskie do oc :| . Więc teraz myśle nad takimi płytami jak : ABIT : AN7 , NF7 i NF7s(l) boje sie tylko jedeno , mój ram jest cl3 a abity takie nie obsługują podobno 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIKER Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 boje sie tylko jedeno , mój ram jest cl3 a abity takie nie obsługują podobno co ty za glupoty gadasz obsluguja wszystko jak mialem hynixy na Abitku na cl3 caly czas lataly na FSB 250 :P a co do kupna mobo to lepiej kupic DFI nie mam z nia zadnych problemow, poprostu jest super, wiecej mialem z Abitem jak Hotflasha bylo trzeba robic, na dfi jeszcze mi sie to nie zdazylo a robilem wiecej zmian biosu na niej :D po co sie zastanawiac ludzie kupujcie DFI :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavers Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Nastepny ranking z nForcersHQ :) http://www.nforcershq.com/forum/viewtopic....p=421568#421568 http://members.fortunecity.com/maxxxracer/.../biosbench.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Bierz NF7-S Super płytka do OC :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitr71 Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 a co powiecie o ABIT NF7-SL ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarodziej007 Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 DFI weź, bo ją zaprojektowali Inżynierowie Abita, których podkupił DFI. SL od S różni się tylko tym, że nie ma przelotki ATA/SATA. Infinity to normalnie wypas jest. Kumplowi zamontowałem. Jak zobaczyłem ustawienia w biosie i znając moje z gigabyte to mi szczena o ziemie walneła tyle ich tam jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitr71 Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 zdecydowalem sie na ABIT NF-7SL bo DFI tutaj raczej nie dostane a Abita widzialem w sklepach,dzieki za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aeroo Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 a ja bym chcial DFI infininty tylko kurde ciezko ja dostac komputronik nie ma wogle dystrybujci DFI sklep TWEAka tez, sirius ma tylko lanparty, kurde ludziska kaj wy to kupiliscie? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 DFI Infinity czasami na allegro sie pojawiaja ta plyta bardzo mi przypomina mojego KD7 wlasciwie to jedyna plyta na nf2 jaka bym kupil gdyby mnie bylo na to stac bralbym LanParty bo ma ciekawa kolorystyke :D bardzo dobrze wspominam nie swoja DFI na kt133 - koles ja zamienil na MSI K7T i doplacil jeszcze 50pln - padaka ,dla mnie DFI byla lepsza (sam kupilem wtedy Abita KT7 - 100pln wiecej niz DFI :P ale coz -Abit byl najlepszy - teraz juz nie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SirShadow Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 A co myślicie na temat płytki ABIT AN7 ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarodziej007 Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 a ja bym chcial DFI infininty tylko kurde ciezko ja dostac komputronik nie ma wogle dystrybujci DFI sklep TWEAka tez, sirius ma tylko lanparty, kurde ludziska kaj wy to kupiliscie? :P Pujdź do małego sklepiku za rogiem i zamów sobie. Dla mnie po 3 dniach przyjechała DFI NFII ULTRA-AL za 300zł. A tak poza tym to na stronie DFI masz polskich dystrybutorów. Głównym jest NTT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...