boss Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Mam takie pytanko: jaka jest optymalna ilosc pasty ktora nalezy nakladac pomiedzy proca a radiator? :oops: Niedawno zakladalem radiator na CelkaII i posmarowalem jedynie proca cieniutenka warstewka pasty - nakladalem i wyrownywalem zapalka, nalozylem tylko tyle, zeby nie przeswitywal proc, czyli minimalnie. Nie wiem, czy taka ilosc jest optymalna. Na chlopski rozum chodzi o to, zeby pasta laczyla proca z radiatorem, wiec nie powinno jej byc za duzo, tylko tyle, zeby 'zespoic' te dwa elementy.. ale moze sie myle. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 właściwie to sam sobie odpowiedziałeś na pytanie. Pasty daje się tylko minimalnie by wypełniła szceliny a właściwie szczelinki między procem a radiatorem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boss Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 właściwie to sam sobie odpowiedziałeś na pytanie. Pasty daje się tylko minimalnie by wypełniła szceliny a właściwie szczelinki między procem a radiatorem THX! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 ja do tego uzywam żyletki.. super sie rozsmarowuje i mozna nalozyc wowczas równiutką, cienka warstwę.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Ja rozsmarowałem palcem, tak, aby nie wychodziła poza krawędzie procesora, ale chyba dałem trochę za dużo, cóż, w porównaniu z tym co tam było wczesniej to i tak dałem minimalną ilośc... następnym razem będzie lepiej... ćwiczenie czyni mistrza... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...