blueangel Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 zlutowałem sobie odpowiedni zestawik do sterowania pilotem niektórymi rzeczami w kompie.Mam pytanko mógłby mi ktoś podać dokładnie jak powinna wygladac(jak utworzyć zakłądkę) do otwierania winampa, bo z funkcjami play itd jakos sobie poradzilem 8) a to otwieranie winampa cos mi nie działa :( a może zna ktoś jakieś linki z kompletnymi ustawieniami do ściągnięcia :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 daj maila to ci wysle bo nawet napisałem tutoriala małego do tego :D... bo pare tych pilotów sprzedałem i trzeba było nauczyć.. wiernych jak to działa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Daj Pelzak linka na forum ( chetnie poczytam co tam napisales :)) Jak nie masz serwa to ja zamieszcze . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blueangel Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 moj meil to 3jabole@interia.pl z góry dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...