motylanogi Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Mam pytanko,Czy wiecie moze czy leadteki 6800gt objete promocja w tym sklepie jest to wersja box czy oem.Cena jest az nadto przystepna1829zl (na allgero czlowiek sprowadza z czech za 1810zl) wiec tutaj jest naprawde tanio(no i sa z polski).Zastanawia mnie czy sa jednak w wersji box czy oem.Nic tam nie pisze na ich stronce o tym tzn.przy niektorych kartach wymienili gry w tym przypadku nie.Zalezy mi na takim glupim szczegole bo jesli to wersja box to kupuje tu jesli nie to z allegro.Moze juz ktos kupowal tu 6800 lub 6800gt i wie z czym to dostal. Link: http://www.computer.istore.pl/sklep,740,89...,6517-72-0.html Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komsad Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Karta jest w wersji box, w komplecie wszystko - gry (splinter cell, prince of persia), kable, instrukcje.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 kup asusa za 1.5k , tez 16 potokow tylko ze ddr 1 700mhz , ale jak nie grasz w wysokich rozdzilkach to roznicy za duzej nie bedzie 5-10% , a cena sporo nizsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...