Mar_lesniewski Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Witam Mam pytanie czy jest mozliwosc rozjasnienia plikow video(*.avi, *mpg itp) na karcie ati radeon. System jaki posiadam to Windows Xp Pro SP2 Radeon na driverach Catalyst 0.49.Plyta kt400 asus. Z tego co sie orjenuje mozna rozjasnic filmy przez Nakladke w Driverach tylko ze ona dziala tylko na wybranych plikach a ja chcialem rozjasnic filmy na stale i by kazdy film byl rozjasniony. Prosze o pomoc z góry dziekuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Poszukaj jakiegoś odtwarzacza z opcjami regulacji obrazu(WMP coś takiego ma). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_lesniewski Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 No tak Windows media player cos takiego ma racja tylko ze tam nie mozna napisow do filmu zaladowac. Szukalem pół dnia innego otwarzacza z mozliwoscia rozjasniania i nie znalazlem czy ktos moze mi jak ma podac nazwe tego otwarzacza albo powiedziec co trzeba zrobic w WMP by miec napisy.z Góry dziekuje za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Allplayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_lesniewski Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Spoko allplayer cos takiego ma tylko albo ja nie umiem tego wlaczyc albo u mnie to nie dziala bo jak z klawiatury naciskam przycisk do rozjasninia(jakis skrót podajze =) to nie nie dziala. Moze jeszce jakis player w ktorym to bedzie dzialac albo jak ktos wie jak w WMP dodac napisy??:).POzdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dewey Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Zainstaluj filtr vobsub a później zmień rozszerzenie napisów z .txt na .sub Dzięki temu będziesz mógł odtwarzać napisy w WMP A tak poza tym napisałeś "Z tego co sie orjenuje mozna rozjasnic filmy przez Nakladke w Driverach tylko ze ona dziala tylko na wybranych plikach a ja chcialem rozjasnic filmy na stale i by kazdy film byl rozjasniony" Nie rozumiem, przecież jak podkręcisz gammę w nakładce to każdy film będziesz miał rozjaśniony, a nie wybrane. Poza tym efekt będzie występował dopóki nie przywrócisz domyślnych ustawień nakladki, a więc równie dobrze możesz zostawić na stałe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamZ Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Wgraj se FFdshow i tam możesz wszystko robić z obrazem- rozjaśnianie włącznie :) niezależnie w jakim odtwarzaczu oglądasz byle FFdshow dekowował film. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...