Skocz do zawartości
wizjonerek

obniżona temperatura i obnizone vcore a podniesione fsb :)

Rekomendowane odpowiedzi

dokładnie tak jak w temacie i ktoś mi powie ze podkrecanie musi sie wiązać z podniesieniem vcore i temperatury :))

w budzie mam 2 wentyle (wdmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>e i wydmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>e 12V) i Titan db

procek vcore1,675(standart dla niego to 1,75) a smiga na 8,5x145

temperatura w idle 29 w max burn 37. i normalnie jestem pod wrazeniem

jak WC działa :lol: :wink: dzisjaj zjade mnoznikiem na 7(bo nizej nie wstaje) i wsb do góry ciekawe czy pójedzie ???(o ile hddi pamiatki sie nie wyłamią) a co wy na temerature niezle no nie ??

pozdrówka Wizjo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"]Durek 600@900 vcore 1.65@1.575 ;-D ,te proce byly mastahy dopiero ;]] ,Seria AKBA 32gi bodajze tydzien ;]],czasem wprawdzie przy takim ustawieniu za pierwszym razem nie wstawal ale jak jush wstal to 100% stabilnie,1.6v to jush wogole spoks ;]

dokładnie i mozna by było uznać za skuteczny sposób obniżania temperatury zwłasza jak procek jest@. u mnie teraz po cpuburnie(30 minut) mam tyle co kiedyś w idle czyli ok 37 st.a procek podkrecony wiec super temperaturka. uffff znów moje kochane wentyle bede mógł zapodać na 7V i bedzie błoga cisza(bo buda matą bitumiczną pięknie wyłożona)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...