wizjonerek Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 dokładnie tak jak w temacie i ktoś mi powie ze podkrecanie musi sie wiązać z podniesieniem vcore i temperatury :)) w budzie mam 2 wentyle (wdmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>e i wydmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>e 12V) i Titan db procek vcore1,675(standart dla niego to 1,75) a smiga na 8,5x145 temperatura w idle 29 w max burn 37. i normalnie jestem pod wrazeniem jak WC działa :lol: :wink: dzisjaj zjade mnoznikiem na 7(bo nizej nie wstaje) i wsb do góry ciekawe czy pójedzie ???(o ile hddi pamiatki sie nie wyłamią) a co wy na temerature niezle no nie ?? pozdrówka Wizjo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczel Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 No nieźle!! Dobry proc! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 No nieźle!! Dobry proc! Także mi sie wydaje .jak wróce do domciu (tra cięzko pracuje) to zapodam jak ato seria. pozdro.Wizjo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Durek 600@900 vcore 1.65@1.575 ;-D ,te proce byly mastahy dopiero ;]] ,Seria AKBA 32gi bodajze tydzien ;]],czasem wprawdzie przy takim ustawieniu za pierwszym razem nie wstawal ale jak jush wstal to 100% stabilnie,1.6v to jush wogole spoks ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 "]Durek 600@900 vcore 1.65@1.575 ;-D ,te proce byly mastahy dopiero ;]] ,Seria AKBA 32gi bodajze tydzien ;]],czasem wprawdzie przy takim ustawieniu za pierwszym razem nie wstawal ale jak jush wstal to 100% stabilnie,1.6v to jush wogole spoks ;] dokładnie i mozna by było uznać za skuteczny sposób obniżania temperatury zwłasza jak procek jest@. u mnie teraz po cpuburnie(30 minut) mam tyle co kiedyś w idle czyli ok 37 st.a procek podkrecony wiec super temperaturka. uffff znów moje kochane wentyle bede mógł zapodać na 7V i bedzie błoga cisza(bo buda matą bitumiczną pięknie wyłożona) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havranek Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Mój XP1700 chodzi na napięci 1,575V, a na standardowym 1,75 bez problemu osiąga 1730 MHz. Już kiedyś zadawłem takie pytanie, po co w athlonach takie wysokie napięcia, skoro działają z dużo mniejszymi i wszystko gra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...