RAZOR Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Ktoś pamięta może jak się odpalało zasiłki na krótko...? tzn. które styki przy wtyczce do mobo trzeba było połączyć. do moderów - taki temat był tu kiedyś dawno temu, ale go nie znalazłem, a co do samej szukajki - to co bym nie wpisał do słów kluczowych to wyświetla wszystkie tematy z forum w kolejności chronologicznej :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 zielony i czarny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 A mógłby ktos zapodać link do jakiegoś opisu tej wtyczki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 jaki opis ? wtykasz spinacz biurowy laczac zielony kabelek z ktorymkolwiek czarnym i voila. niektore zasialcze sie nie podlaczaja jezeli nie maja jakiegokolwiek obciazenia wiec pamietaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 wunat - opis WTYCZKI nie jak połączyć te dwa styki.... no już bez przesady kolego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 nadal nie rozumiem problemu ... nie masz wtyczki i musisz sam wkladac kable czy jak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 : ? Tak, tak.... :D nie mam wtyczki, i zastanawiam się czy wogóle olac wtyk na mobo i nie podłączyć napięcia bezpośrednio do socketu procesora. normalnie ręce opadają - opis wtyczki, to jest takie coś co pokazuje od czego są poszczególne gabelki w wtyczce i pokazuje ich ozłozenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 pfff wiem co to opis wtyczki, tylko zastanawiam sie czy trzeba CI tez wytlumaczyc co to kolor zielony i czarny ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 no jak mógłbyś to byłbym wdzięczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 No tak. Wpisałem w google "opis wtyczki atx" na stronach polski i zgadnijcie co znalazłem pod pierwszym linkiem? Szukanie to chyba dla niektórych zbyt skomplikowana czynnośc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 No tak. Wpisałem w google "opis wtyczki atx" na stronach polski i zgadnijcie co znalazłem pod pierwszym linkiem? Szukanie to chyba dla niektórych zbyt skomplikowana czynnośc... be... RAZOR A tak serio to twoja uwaga przyjęta :oops: ... acoby nie było że ja aż taki zły, to szukałem "ATX connector description" w googlach. I też już znalazłem, ale w moim przypadku nie był to pierwszy link z kolei. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...