siuks Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Mam zamiar kupić amplituner stereo w cenie do 500zł. Zależy mi na tym żeby moc wyjściowa była >2x45w oraz aby tuner posiadał RDS. Sprzęt zamierzam kupić na allegro lub na giełdzie elektronicznej w Krakowie. Co polecacie :) :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 nic. amplituner w tej kwocie to porazka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 po co az 50W na kanal? Jakie masz kolumny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumperator Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Amplituner do 500 zł to porażka ?? Moze nowy tak, ale warto popatrzeć co sprzedają u naszych zachodnich sąsiadów. W cenie 500 zł mozesz nabyć całkiem fajny wzmacniacz stereo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz@tynbury Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Stare recievery Marantza z lat 74-80. Tyle tylko, że tuner w nich jest analogowy. Ale za to jak to cudnie wygląda w nocy. Model 2252 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=33388968 Człowiek, który go sprzedaje jest chyba pasjonatem, pod recieverem widać Marantza CD73. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz@tynbury Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 Amplituner do 500 zł to porażka ?? Moze nowy tak, ale warto popatrzeć co sprzedają u naszych zachodnich sąsiadów. W cenie 500 zł mozesz nabyć całkiem fajny wzmacniacz stereo :) Dopiero teraz zauważyłem. Po co odkopujesz stary wątek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...