bk Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Witam, wlasciwie nie wiedzialem gdzie umiescic posta... Chodzi o to ze mam gre, nieco starsza juz, 'Icewind Dale', no i problem jest taki iz niezaleznie od rozdzielczosci mam 60Hz... Mam dobry monitor i jak widze nagle 60Hz to szczypie w oczy... Moj konfig to Duron 1.8, Ati Radeon 9200SE, 512RAM... Czy mozecie polecic jakies panaceum, sterowniki, jakis myk, cokolwiek:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lgn77 Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 polecam Ci przeszukać forum używając przycisku "Szukaj" ponieważ problemy z odświeżaniem na radeonach ten były wałkowane wiele razy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bk Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 RefreshForce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...