^Acrid Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Witam! Po reinstalacji windows zrobił mi bałagan w kolejności dysków. Mam 2 twardziele: 1 ma 2 partycje C i D i drugi ma jedna partycję E. Niestety windows jak zawsze mysli po swojemu i nie wiem skąd u niego taka logika aby drugi dysk wsadzić w "tyłek" pierwszemu czyli drugi dysk jest teraz D i rozdziela mi pierwszy dysk na C i E. Rozwiązanie całkowicie bez sensu, co wyciagne dysk to wszystko się kaszani. Miałbym do was prosbe: powiedzcie mi gdzie moge sobie przestawić te literki aby dyski były w normalnej logiczne kolejności a nie tak pomieszane. Dzieki! pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 To zależy od systemu operacyjnego: Windows Xp - panel sterowania/narzędzia administracyjne/zarządzanie komputerem/zarządzanie dyskami A taki DOS i Windows 98 bierze partycje primary z pierwszego dysku/primary z drugiego/reszte z pierwszego/reszte z drugiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Acrid Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 wielkie dzięki. jak wróce do domu to sprawdzę. THX!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nameless Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Jak niepomoże to użyj PatritionMagic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 wcale nie bez sensu.. tylko najsamprzód umieszczane są partycje PODSTAWOWE ... a potem dopiero dyski logiczne... czyli logika jakas jest... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...