mechl!k Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Panowie poszukuje pomocy! Byłem kiedyś głupi ( :wink: ) i zapakowałem ważne pliki do Winrara i nadałem hasło... Już pewnie wiecie o co chodzi... Te pliki są mi teraz strasznie potrzebne a nie pamietam tego pieprzonego hasło... :( :twisted: :x Siedziałem już z 2 godziny - wpisywałem najróźnejsza rzeczy i nic... Po prostu nie pamiętam tego hasła... I tu licze na Was - potrzebuje jakis porgram który ujawni mi moje hasło, jakiś odkrywacz haseł do Winrara (mam nadzieje że takie cuś w ogóle istnieje... Z góry dzieki! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Panowie poszukuje pomocy! Byłem kiedyś głupi ( :wink: ) i zapakowałem ważne pliki do Winrara i nadałem hasło... Już pewnie wiecie o co chodzi... Te pliki są mi teraz strasznie potrzebne a nie pamietam tego pieprzonego hasło... :( :twisted: :x Siedziałem już z 2 godziny - wpisywałem najróźnejsza rzeczy i nic... Po prostu nie pamiętam tego hasła... I tu licze na Was - potrzebuje jakis porgram który ujawni mi moje hasło, jakiś odkrywacz haseł do Winrara (mam nadzieje że takie cuś w ogóle istnieje... Z góry dzieki! :D http://www.intelore.com/rar_password_recovery.php lub poszukaj advancer rar password recovery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Do odszyfrowania hasla istnieje troche programow, lecz zalezy jakiego zestawu znakow uzyles. Problem w tym ze nie pamietasz. Jezeli haslo bylo dlugie, posiadalo male i duze litery oraz cyfry, jego odszyfrowywanie moze trwac baaaaaaaaaaaaaaardzo dlugo. http://www.google.pl/search?hl=pl&ie=UTF-8...rd+Recovery&lr= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...