sharki9 Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 juz to tu kiedys pisalem ale juz znam przyczyne jak mam procka niepodkreconego czyli na 633 to AGPx4 mi chodzi a jak podkrecam procka na 790 to gry przy AGPx4 sie wieszaja a na AGPx2 chodza normalnie czy ktos zna przyczyne takiego bajeru 8O procek to celeron temperature ma po podkreceniu normalna :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Przyczyną jest zbyt wysokie taktowanie magistrali AGP (83 MHz). Jeśli dzieje się tak na innych kartach graficznych - winna jest płyta. Jeśli nie - winna jest ta karta, którą masz. Ewentualnie możesz też spróbować podnieść napięcie dla AGP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Przyczyną jest zbyt wysokie taktowanie magistrali AGP (83 MHz). Jeśli dzieje się tak na innych kartach graficznych - winna jest płyta. Jeśli nie - winna jest ta karta, którą masz. Ewentualnie możesz też spróbować podnieść napięcie dla AGP. a jak podmienic napiecie dla AGP?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Przyczyną jest zbyt wysokie taktowanie magistrali AGP (83 MHz). Jeśli dzieje się tak na innych kartach graficznych - winna jest płyta. Jeśli nie - winna jest ta karta, którą masz. Ewentualnie możesz też spróbować podnieść napięcie dla AGP. a jak podmienic napiecie dla AGP?? POdmienić????????????????? Chyba podnieść .... A by podnieść to trzeba mieć taką możliwość na płycie (w biosie zwykle trzeba jej szukać) ewentulnie zrobić vmoda dla tego napięcia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Przyczyną jest zbyt wysokie taktowanie magistrali AGP (83 MHz). Jeśli dzieje się tak na innych kartach graficznych - winna jest płyta. Jeśli nie - winna jest ta karta, którą masz. Ewentualnie możesz też spróbować podnieść napięcie dla AGP. a jak podmienic napiecie dla AGP?? POdmienić????????????????? Chyba podnieść .... A by podnieść to trzeba mieć taką możliwość na płycie (w biosie zwykle trzeba jej szukać) ewentulnie zrobić vmoda dla tego napięcia przejezyczylem sie :D bylem troche zmeczony a jak tego vmoda zrobic ?? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 A może byś tak napisał na jakiej płycie chociaż??? No bo wiesz ja wróżką ( :D ) jeszcze nie jestem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 A może byś tak napisał na jakiej płycie chociaż??? No bo wiesz ja wróżką ( :D ) jeszcze nie jestem... sorki ze tak pozno ale mialem klopoty z netem :evil: na Abicie VH6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...